Zaicsek Bernát ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 48

Összesen: 100712 pont

Zaicsek Bernát

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 15967 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 84745 pont (8487 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 100712 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kopcsányi Ildikó

  • Születési rendellenesség

Kovács - Magyar András

  • Születési rendellenesség

Magamról

 

*

 

Csodálatos történetemet szeretném elmondani, melyet kedvesemmel, Mártikával, és a kisfiammal, Zaicsek Bernáttal éltünk át.

 

Mártikának az állapotossága idején nem volt semmilyen problémája, nem volt hányingere. Hegedûs Mária sokat segített nekünk az állapotosság és a születés idõszakában. Kastner Ria, Kopcsányi Ildikó és Kopcsányi Márta is sok segítséget adtak.

 

Kedvesemnek, Mártikának 2010. december 31.-én elfogyott a magzatvize, 7 hónapos állapotos volt ekkor. A gyógyítókat hívtam, Kastner Riát, aki segítséget adott. Hála a Jóistennek, nem volt semmilyen probléma. Négy alkalommal szentelt gyertyát gyújtottunk a szülõszobában. Kastner Riával folyamatosan telefonos kapcsolatban voltunk. Négy órás vajúdással, teljesen természetes szüléssel, 2560 grammal, megszületett a kis Bernát. Most már 6 kilogrammos, csodálatos, „duci” kisfiú.

 

21 társával volt fenn az intenzív osztályon a kis Bernát. Õ volt legjobban kifejlett újszülött. Boldogok vagyunk amiatt, hogy a Jóisten adott neki egy olyan lehetõséget, hogy anyatejjel táplálkozzon több hónapon keresztül. A 21 intenzív osztályon fekvõ újszülött közül csak Mártikának és még egy édesanyának volt anyateje. Csak ez a két anyuka szült természetes módon, a többiek mind császármetszéssel szültek.

 

Zaicsek Bernát és szülei

Zaicsek Bernát és szülei

 

Még mielõtt megszületett Bernát, kialakítottuk a szobáját, földsugárzás-mentes helyre tettük a fekhelyét. A lakásunkban lévõ létközben rekedt szellemeket a túlvilágra engedték. Ennek eredménye, hogy miután megszületett a kisfiú, nyugodtan alszik, végigalussza az éjszakát. Mi is kipihenten ébredünk. Mosolyogva néz ránk, nekünk ez egy csoda.

Köszönjük szépen!

 

 

Zaicsek Bernát - születése után 

 Zaicsek Bernát - születése után

 

 

 

 

Zaicsek Bernát - ma 

Zaicsek Bernát - ma

.

.

.

 

EspanolMe gustaría compartir con Ustedes mi historia milagrosa que experimente junto a mi esposa Márta y mi hijo pequeño, Zaicsek Bernát.

 

Durante el embarazo de mi esposa, Márta, no padecía de ninguna enfermedad ni tenía problemas de embarazo ni nauseas.  Hegedûs Mária nos ayudo mucho durante el embarazo y en el periodo de preparto al igual que Kastner Ria, Kopcsányi Ildikó y Kopcsányi Márta, todos colaboraron en ayudarnos mejorar la salud de mi esposa durante el periodo de preparto.

 

A mi amada, Márta, se le fue el agua del embrión el 31 de diciembre de 2010 y llevaba 7 meses de embarazada. Acudí a la ayuda de Kastner Ria y con su ayuda y de Dios no había ningún problema durante el parto. Cuatro veces encendimos las velas sagradas en la habitación del parto y mientras tanto mantuvimos el contacto con Ria por teléfono. Mi esposa tuvo un parto natural de 4 horas  y dio luz a nuestro hijo, Bernát, que nació con 2560 gramos.

 

Se llevaron a Bernát a la unidad del cuidado intensivo con 21 bebés más y era el único bebe mejor desarrollado entre los partos prematuros. Nos agrada mucho que Dios le diera la oportunidad a mi hijo de alimentarse con leche materna durante varios meses. De los 21 casos de partos prematuros solo mi esposa, Márta y otra mujer tenían leche materna y eran las únicas que dieron luz con parto natural y las demás mujeres mediante parto por cesárea.  

 

Antes que naciera mi hijo, Bernát, le ubicamos la camita en un lugar libre  de radiaciones terrestres y con la ayuda de los especialistas nos liberamos de los espíritus de los muertos. Desde el primer momento de su llegada a casa vive en harmonía y como resultado de las ayudas del Centro Clínico nos encontramos bien y lleno de energía. La sonrisa de mi hijo nos devuelve las ganas de vivir, todo esto es un milagro.

Gracias a todos!