Zaicsek Gábor ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 78

Összesen: 65570 pont

Zaicsek Gábor

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 11277 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 54293 pont (5433 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 65570 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Földsugárzás okozta gondok

Magamról

Natasa nevû White Retriver kutyánk gyógyulása 9 hónapos korában:

 

Kutyatáp által okozott mérgezés végett kutyusunk életfunkciói leálltak, magas láz kíséretében. Az állatorvosi antibiotikumos, infúziós kezelés nem hozott eredményt, sajnos lemondtak az orvosok róla.  Súlyos allergiás tünetei lettek, szõr és hámsejtvesztés, erõs viszketés kíséretében. Teljes étvágytalanság jelentkezett nála.

 

A televízión keresztül értesültünk Kovács - Magyar András Gyógyító Központjáról és megkerestük tanítványát, Kastner Riát, aki állatok gyógyításával is foglalkozott. Szellemmûtét segítségével belsõ szerveit és vérét cserélte egészségesre. Közvetlen a mûtét után a kiskutyánk felállt, és pisilni kéredzkedett, ami abban az állapotban nagyon jó jel volt.

 

Bioenergia kezelésben is részesítette mûtét közben, és utána is. Egy hétre rá a kezelés meg lett ismételve. Közben földsugárzás mérés segítségével földsugárzás-mentes helyre tettük Natasa fekhelyét. Riácska tanácsára a kutya táplálkozásán is változtattunk. Kutyánk csodával határos módon rövid idõ alatt felgyógyult. Ezek után Natasát többször is vittük és a mai napig is visszük Szent helyekre, ahol pozitív energiákkal töltekezhet. Jelenleg kutyánk 6 éves és tünetmentes.

 

Ezúton szeretnénk még egyszer megköszönni Riácskának a segítségét és gyógyítását.

 

A kép közepén: Natasa