Ügyvéd úr ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 94

Összesen: 48487 pont

Ügyvéd úr

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 7325 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 41162 pont (4120 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 48487 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Magamról

 

Az elmúlt három évben több orvosnál, természetgyógyásznál megfordultam, de bajaimon senki nem tudott segíteni. A fül – orr gégész orvos orrsövény mûtétet javasolt, a neurológus erõs altatókat, antidepresszánsokat írt fel, a fejemet CT –vel vizsgálták, hátha egy daganatot találnak, a szívemet egy egész napos EKG –val vizsgálták, az allergia teszten sem találtak semmit.

  

A szobában speciális párologtatót használtunk, hátha több lesz az oxigén, ezért gondoltam több levegõt kapok majd. Minden hiába volt. Feleségemmel a színházban mindig olyan helyre vettünk jegyet a páholyban, hogyha rosszul vagyok, gyorsan ki tudjak menni. Sikeres jogász létemre sem munkaügyi, sem családi hátterem nem adott okot arra, hogy ilyen gondjaim legyenek.

 

Egy ismerõsömmel találkoztam, aki beszélt nekem Kovács –Magyar András gyógyító módszereirõl, a szellemvilágról, majd a „Szellemünk örökké él” címû filmjét ajánlotta figyelmembe. Miután megnéztem, segítséget kértem. Hegedûs Mária érzékelte, hogy egy földi életében gyilkosságot elkövetõ szellem van hozzám kötõdve. Megtudtam, hogy az itt rekedt szellemek 48 nap alatt tudnak átjutni a túlvilágra. Ez a szellem a gonosz tette után félt a földi létközbõl a túlvilágra elmenni.

 

Hegedûs Mária a szellemet a túlvilágra segítette. A szellem - elengedés után megkönnyebbült a lelkem. Már az autóban, hazafelé tartva, sokkal jobban éreztem magam. A fojtogató orrdugulás megszûnt, már nem használom az orrcseppet, gyógyszereket. Attól az éjszakától kezdve mélyen alszom, kipihent és felszabadult vagyok. Elmúltak a félelmeim, feszültségeim. A színházban tudom élvezni az elõadást, nincs légszomjam, nincs tömegiszonyom. A munkámban is kitartóbb vagyok.

 

Hálás szívvel köszönöm segítségüket!