D. Ildikó ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 94

Összesen: 44702 pont

D. Ildikó

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 6874 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 37828 pont (3787 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 44702 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Hegedűs Mária

  • Szellem okozta gondok

Magamról

 

*

 

A felújított lakásunkban nagyon rossz szag, hideg és jeges érzés volt, amikor beléptünk.

 

Az édesapám lakásában vagyunk. Édesapám nem alszik itthon, mert dolgozik, de nappal, ha lefeküdt, rémálmai voltak alvás közben. Fekhelyét földsugárzás-mentes zónába helyezte, de így sem tudott jól aludni.

  

Most, hogy Hegedûs Mária eljött hozzánk a szellem elengedés szertartását megtartani, három szellem jelenlétét érzékelte a lakásban. Az egyik szellem nagyon agresszív volt. Édesapám ágyán ez az agresszív szellem feküdt. Apukám éjszakánként össze – vissza forgolódott, rémálmai voltak, rendszeresen küzdött álmában. Jeges érzés volt, amikor kitapintottuk a szellem auráját. Apukám elmesélte, hogy ebben a szobában ávósok (ÁVH) laktak 1956.-ig, akik itt dorbézoltak és embereket öltek.

 

Amikor a szellem - elengedés szertartása megtörtént, az elõszobában különös módon kinyílt az a szekrényajtó, amely elõzõleg be volt szorulva. Magától ez nem nyílhatott ki!

  

- Lakásunkban a televízió minden éjjel magától bekapcsolódott, annak ellenére bekapcsolódott, hogy a kábele nem volt a konnektorba dugva. Egy 15 x 15 centiméteres kockában világított, mivel ekkor már nem volt adás, hangyás volt a kép. Volt egy régi szekrényünk (már kiselejteztük), amelynek az ajtaja éjszakánként gyakran magától kinyílt, majd becsukódott.  Gyakran elõfordult, hogy amikor a lakás ajtaját ki akartam nyitni, nem tudtam a kulcsot elfordítani, egyik zárban sem forgott a kulcs. Abban az idõszakban én teljesen ki voltam borulva.

 

Egyszer szabadságon voltam otthon. Amikor leültem a fotelbe, „valaki” (egy szellem) elkapta a nyakamat, és hátrafeszítette a fejem. Én akkor kiugrottam a fotelból, még aznap kidobtam. Nagyon megijedtem akkor, nyugtatókat szedtem az esetet követõen.

 

A szellem - elengedés szertartása után az imént említett ijesztõ jelenségek megszûntek, felújított lakásunkban tisztább a levegõ, nyugalom lett. Már örömmel megyek haza, korábban a szellemjárás idején nem szerettem otthon lenni, menekültünk otthonról.

Köszönjük a segítséget!