D. Péter ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 139

Összesen: 18982 pont

D. Péter

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 4034 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 14948 pont (1498 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 18982 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Magamról

*

Évek óta fennálló belsõ feszültségem miatt kerestem fel a Gyógyító Központot.  

 

Ez a problémám nekem és közvetlen környezetemnek is nagyon súlyos károkat okozott. Türelmetlenség és indulat jellemezte viselkedésem, amelyet úgy éreztem, nem is belõlem fakadt, mintha meg lennék mérgezve általa.

 

Nem tudtam leküzdeni, nem tudtam vele mit kezdeni. Négy évvel ezelõtt pszichiáterhez fordultam, aki egy ideig beszélgetett velem, majd pszichoanalitikushoz utalt. Az egészet abbahagytam, mert úgy éreztem nincs eredmény, nem jutok elõbbre.

 

Tovább éltem problémámmal addig, amíg Hegedûs Máriához nem jutottam el, aki egy 35 éves korában öngyilkosságot elkövetõ férfi szellemét segítette át rólam a túlvilágra. Ez egy pénteki napon történt, szombaton még valamit érezni véltem, de a rá következõ vasárnaptól nyomtalanul eltûnt az a belsõ indulat, feszültség, ami azelõtt gyötört.

 

Azóta egészen más embernek érzem magam. Sokkal nyugodtabban viszonyulok a környezetemhez és saját magamhoz. Nem izgatom fel magam egyes dolgokon, amelyeken ezelõtt mindig mérgelõdtem. Semmiféle fékezhetetlenséget nem érzek, olyan mintha egészen kicseréltek volna.