Vasváry Gabriella ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 54

Összesen: 93928 pont

Vasváry Gabriella

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 12474 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 81454 pont (8156 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 93928 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Földsugárzás okozta gondok

Kopcsányi Ildikó

  • Epekő - calculus biliaris

Dr. Kovács Péter

  • Derékfájás - lumbago
  • Gerincbetegségek - morbus vertebrae
  • Hátfájás - dorsalgia
  • Vállfájás - omalgia

Magamról

Vasváry Gabriella vagyok.

2005. június elején úgy döntöttem, hogy a 10 évvel ezelõtt 2 cm-es epekõ eltávolítását kérem az orvosoktól. Befeküdtem a transzplantációs intézetbe a mûtétre. Az epekövet mûtét elõtt 2 cm-nek látták. Megkezdõdött a mûtét reggel. Laporoszkópos mûtétnek indult, de az nem jött be, mert találtak egy másik epevezetéket, mely szervek közé csöpögtette az epét, így hasmûtéttel oldották meg a feladatot. A végeredményként egy 10 cm-es epekõ került elõ.

 

A mûtét helye nem gyógyult. Kialakult egy sipoly, amit naponta bekötöttek. Még szeptemberben is pöfögött a seb. 2 hónappal késõbb (úgymond teljes nyugalomban) zsibbadt a kezem, bekerültem az ideggyógyászatra, de gyors vizsgálat és a kapott négy infúzió eredményeként nem maradt vissza semmi ebbõl az eseménybõl. Októberben láttam a tv-ben egy természetgyógyászt. Elmentem hozzá, valamit javult, de teljes mértékben nem gyógyult be.

 

2006. elsõ hónapjában láttam Kovács - Magyar Andrást a tv mûsorában, csodálattal szemléltem, hogy milyen hihetetlen diagnosztizálással és gyors eredményeket mutatott be a sok hitetlen embernek, köztük nekem is. Ezeknek a mûsoroknak hatására döntöttem el, hogy engem Õ és tanítványai gyógyíthatnak meg. Hegedûs Mária elengedte rólam a régóta hozzám tapadt, létközben maradt szellemet. Az Energia Gyógyító Központ szakemberével kimérettettem a lakásomat, javaslatára fekhelyünket földsugárzás-mentes helyre helyeztük. Kovács Péter csontkovácsolást végzett rajtam. Kopcsányi Ildikó szellemmûtétének hatása az volt, hogy a sipoly gyorsan gyógyult. 1-2 hónap alatt teljes értékû egészséges ember lettem.

 

Köszönöm Kovács - Magyar Andrásnak és a felsorolt gyógyítóknak az egészségemet!

 

A Szellemi Iskola kezdeténél már ott voltam abban az évben. A kapott tanítás nagyon fontos volt a saját egyéniségem átalakításához. A tanítás hatására sok-sok új tudás birtokába jutottam. A talpmasszírozás áll legközelebb hozzám. A pálca használata sem idegen már tõlem. Még mindig sok-sok ember „nem hiszi” a földsugárzás káros hatását. Mindenki maga dönt saját életérõl. Igaz, hogy csak annak lehet segíteni, aki kéri.

 

Kovács - Magyar András segítségével kinyílt elõttem a világ. Azóta sok szépet és jól láttam, átéltem!