Hajagos Anett ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 98

Összesen: 51322 pont

Hajagos Anett

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 8024 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 43298 pont (4333 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 51322 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Földsugárzás okozta gondok
  • Allergia

Kovács Enikő

  • Félelem
  • Kapcsolati problémák
  • Pánikbetegség
  • Stressz

Magamról

Hajagos Anett vagyok. Elmondhatom, hogy azon szerencsések közé tartozom, akik nem valamilyen súlyos betegség által kerültek kapcsolatba Kovács - Magyar Andrással és gyógyító módszereivel. De viszont nekem is, mint minden embernek számos apró problémák nehezítették meg az életet, volt olyan is, amirõl nem tudtam.

 

Elsõ kurzuson a földsugárzásokról tanultunk, még sosem hallottam róla, de megtapasztaltam és ennek köszönhetem, hogy több éves allergiámból meggyógyultam. Körülbelül négy éven át szedtem különbözõ gyógyszereket, és napi szinten használtam többször is az orrcseppet. Az orvos azt mondta allergiás vagyok, de nem tudja, hogy mire. A legkülönbözõbb teszteket végezték el és nem volt semmi eredmény, és gyógymód sem.

 

Szakember segítségét kértem, aki kimérte a káros fölsugárzásokat lakásunkban. Kiderült az íróasztal, aminél sokat tartózkodtam földsugárzásban helyezkedik el, tanácsot kaptam hova helyezzem át. Miután a megbeszélt helyre került az asztalom, így nem üldögéltem a földsugárzásban naponta több órát.

 

Az eredmény engem is megdöbbentett. Két hét leforgása alatt nem volt szükségem a gyógyszerre és az orrcseppre. Teljesen tünetmentes voltam. Azóta is nagyon jól vagyok és az allergiám megszûnt. Ezután még többet szerettem volna megtudni a gyógyító módszerekrõl, amiért nekünk is tennünk kell, hogy gyógyuljunk nem csak várni, hogy csoda történjen velünk, ezt megtapasztaltam.

 

Volt egy problémám, amirõl viszont nem vettem tudomást. Megváltoztatta az életem mikor találkoztam Kovács Enikõvel. Elmentem hozzá egy tenyérelemzésre. Megdöbbentõ volt elmondta, miben vagyok jó, és mi az, amin sürgõsen változtatnom kell. Javasolt egy emléksúly levételt, mert nagy önbizalom hiányom volt. Ez abban nyilvánult meg, hogy nagyon szégyenlõs voltam, nem igazán beszélgettem, inkább a hallgatásba burkolóztam, zárkózott voltam. Amikor telefonálni kellet, nagyon ideges voltam, és sok esetben más intézte helyettem a telefonhívásokat. Nem is gondoltam rá, hogy ilyen problémám van addig, míg Kovács Enikõ fel nem világosított róla.

 

Elmentem hozzá emléksúly-levételre, ahol mély tudatszinten megkerestük azt az emléket, ami az önbizalomhiányomat okozta. A negatív emlék még kis gyerekkoromban történt velem. Fel tudtam dolgozni, ezután nem volt rám hatással. Majd pozitív gondolatokat kaptam tõle. Nagyon jó érzés volt, boldogan menetem haza. Délután már be is számoltam neki a pozitív váltásokról.

 

Ma elmondhatom, hogy ott újjászülettem, megtaláltam önmagam. Fontos lett, hogy tanuljak és képezzem magam. Életcélt kaptam azáltal, hogy megtudtam, mi az, amin változtassak, és mire vagyok képes. Ma már bátran beszélek idegenekkel is, szorongás nélkül telefonálok, és sok barátot is találtam azáltal, hogy nem zárkózom el.

 

Sokat köszönhetek Kovács – Magyar Andrásnak és a gyógyítóknak, nagyban változtatták meg az életem, pozitív irányban. Boldogan mondhatom, hogy már több mint öt éve hallgathatom András tanításait, és a mindennapjaim részévé váltak gyógyító módszerei, melynek segítségével már sok fej-, és hátfájás múlt el a családom és a kollégáim körében.

 

Hálásan köszönöm Kovács – Magyar Andrásnak, hogy a tanítványa lehetek, és köszönöm a gyógyítók segítségét.