Viktória Viktória ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 21

Összesen: 147483 pont

Viktória Viktória

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 25175 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 122308 pont (12239 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 147483 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Földsugárzás okozta gondok
  • Álmatlanság - insomnia
  • Alvászavar - dyssomnia - somniopathia
  • Derékfájás - lumbago
  • Gerincbetegségek - morbus vertebrae
  • Gerincferdülés - scoliosis
  • Hátfájás - dorsalgia

Magamról

17 éves vagyok, középiskolás.

2010. szeptemberében átköltöztem a szomszéd szobába. Néhány hónapon belül hirtelen leromlott a magatartásom, otthon és az iskolában is. Az év végére már nem is magatartás-, hanem idegrendszeri problémáról beszéltünk, ideges kirohanásaim voltak a tanáraimmal és a szüleimmel szemben is. Egyetlen éjszakát sem tudtam végigaludni, egyre kimerültebb lettem.

 

Korábban volt egy enyhe gerincferdülésem a csípõm tájékán. Az orvosok mondták, hogy ússzak, de az utóbbi hónapokban látványosan görbült a gerincem, a nyakam alatti részen. Elmentem Mayer Levente csontkovácshoz, aki itt Gyõrben rendel. Levente megállapította, hogy kétujjnyi különbség van a lábujjaimnál hason fekvésben a gerinc görbülete miatt. A csípõm bal oldala leért a masszázságyra, míg a jobb oldala több centi magasan volt, és a nyakam alatti görbület is jelentõs volt. Az aura pálcás mérésével megállapította, hogy erõs földsugárzásban fekszek.

 

Erõss József végezte el a lakás földsugárzásainak mérését. A fekhelyem két vízér keresztezõdésében volt, továbbá Hartmann zónák keresztezõdése is volt a fejemnél. Az ágyam még aznap földsugárzás-mentes helyre tettük át.

 

Összesen négy csontkovács masszázson voltam Leventénél. Már az elsõ kezelés után megszûnt a lábaim közti különbség, a második után teljesen egyenes lett a hátam és a csípõm ferdesége is megszûnt. Az új fekhelyemen már az elsõ éjszakát végig aludtam, méghozzá este nyolc után már aludtam egész reggelig. Azóta sincs semmi gondom az alvással, ennek már kb. két hónapja.

 

Az ideges kirohanások is megszûntek és a gerincem azóta is egyenes!