S. Ildikó ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 41

Összesen: 110412 pont

S. Ildikó

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 15289 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 95123 pont (9530 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 110412 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kopcsányi Ildikó

  • Mióma - myoma
  • Nőgyógyászati betegség - morbus gynaecologico

Kovács - Magyar András

  • Földsugárzás okozta gondok

Dr. Kovács Péter

  • Derékfájás - lumbago

Magamról

2008-ban egy ultrahangos vizsgálaton myomákat diagnosztizáltak. A nõgyógyász tájékoztatása alapján, ha nem okoz gondot, egy év múlva kell visszamennem kontroll vizsgálatra. Azért, hogy ne okozzon gondot, és saját magamat is megnyugtassam, hogy tettem a gyógyulásom érdekében valamit, felkerestem egy természetgyógyászt, hogy segítsen a problémám megoldásában. Mindent megtettem, amit mondott. Beszedtem tetemes mennyiségû gyógynövény készítményt.

 

Jártam kineziológusnál, hogy a lelki problémáimat megoldjam, mert úgy tudtam, hogy a myomát ez is okozhatja. Majd eljött a felülvizsgálat, ahol kiderült, hogy a myomák még mindig megvannak, és valamennyit még nõttek is. A kétségbeesésemet növelte, mikor az orvos közölte, hogy méhszáj polipom van, és a bal mellemben ciszta is található. Azonnal mûteni kell. Így 2009 októberében polipot eltávolították. A három hónapos kontroll vizsgálaton minden rendben volt. Majd a féléves felülvizsgálat újabb meglepetéssel szolgált, amikor az orvosom közölte, hogy újabb mûtétre van szükség, mert kiújult a méhszáj polip. Itt volt a történetem fordulópontja, mert az elsõ kétségbeesésem után eldöntöttem, hogy nem engedem mûteni magam.

 

Hazaérve az elsõ az volt, hogy leültem a számítógép elé, és beütöttem a keresõbe a problémám meghatározását. Az elsõ, amit kiadott a gép az Energia Gyógyító Központ neve volt. Sajnos addig a napig nem sok mindent tudtam András gyógyítási rendszerérõl.

Mivel úgy gondoltam, hogy ez az utolsó lehetõségem arra, hogy meggyógyuljak, így kértem egy idõpontot állapotfelmérésre.

 

Elsõként, Hegedûs Máriánál jártam, ahol kiderült, hogy az ágyam nagyon rossz helyen, földsugárzásban van. A fejemen egy vízér, a testem kétharmadán pedig egy Hartmann zóna halad át. Mindezeken felül hozzám kötõdött négy éve egy szellem. Mária visszasegítette a hozzám kötõdött szellemet a túlvilágra. Ezt követte, a lakásomban az ágyam szakember által kimért földsugárzás-mentes helyre történõ helyezése, illetve az itt található szellem átsegítése.

 

Majd Kovács Péternél a csontkovácsolás, ahol kiderült, hogy a csípõm egyik oldalon másfél centivel feljebb volt. Ez okozta, hogy nem tudtam sokáig állni, illetve sétálni, mert úgy éreztem, hogy széttörik a derekam. Ma már, hála Péternek ez a múlté. A következõ lépés Kopcsányi Ildikónál az energiakezelés, Kopcsányi Mártánál pedig a talpmasszázs volt. A kezelések hatása már, egy hónap után észrevehetõ változást hozott az állapotomban. Ildikóval az emléksúly levételek alkalmával egy régi idegrendszeri problémám is megoldást nyert.

 

Nagyon sokat köszönhetek Ildikónak, és Mártikának, hiszem, az Õ munkájuk gyümölcseként a szervezetem egyre jobban tisztul, a problémáim lassan megoldást nyernek. Amit, a nagy állapotfelmérõ gép is megerõsít. A gép kimutatta, hogy a három hónapos baktérium, gomba vírusölõ diétám is sikeres volt.

 

Hálával, és köszönettel tartozom azoknak az embereknek, akik segítenek a gyógyulásom útján.

 

Az õsz folyamán indult Szellemi Iskola kurzusain is részt vettem. Egy teljesen más világ nyílt meg elõttem. Ezek hatására a gondolkodásmódom is teljesen átformálódott. A problémákkal sokkal könnyebben boldogulok. Fantasztikus élmény volt, amikor a pálca elõször mozdult meg a kezemben. Megtapasztalhattam az energiák áramlását, az aurák nagyságát, a rajtuk lévõ sérülések érzékelését.