Bakos Györgyné ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 40

Összesen: 102028 pont

Bakos Györgyné

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 12024 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 90004 pont (9025 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 102028 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Magamról

Bakos Györgyné vagyok, nem vagyok beteges, nagyon ritkán, és ez nagyon megvisel.

 

Onnan kezdeném a történetet, hogyan kerültem kapcsolatba én és a családom Kovács - Magyar Andrással. Évekkel ezelõtt, kb. 6-7 éve egy tv-mûsort nézett a férjem, és Õ hívta fel a figyelmem erre a mûsorra, melyben, Kovács - Magyar András mesélt arról, hogy hogyan gyógyultak meg a beteg emberek, továbbá megszólaltak a gyógyultak is, melyet szint szájtátva hallgattunk. A mûsor minden héten volt, már vártuk és ott ragadtunk, elbûvölt az egyszerûség, a következetesség.

 

Kimérettük a fekhelyünket, hála Istennek földsugárzás-mentes helyen volt. Elkezdtünk járni a rendezvényekre, jól éreztük magunkat, megismertük a gyógyítók önzetlen munkáját, a segítõkészségüket.

 

Akkor még nem gondoltam arra, hogy nekem/nekünk is szükségünk lesz a segítségre. Soha nem voltam beteg számomra ez ismeretlen fogalom volt. Gyógyulásom eseteimet szeretném megosztani.

 

Tudtam, hogy epekövem van, úgymond „lappangó”, nagyon ritkán volt problémám. Sajnos begörcsöltem, jártányi erõm nem volt, alig bírtam beszélni is, elmentem az orvoshoz, antibiotikumot kaptam, majd mûtétre javasoltak. Állapotom nem javult. Azt tudtam, hogy ezt nem akarom.

 

Bejelentkeztem Kästner Riához, alig bírtam elvánszorogni a Gyógyító Központba. Ria megmérte az aurámat, és azt mondta, hogy egy emésztési problémákkal küszködõ nõ szelleme van rajtam, a túlvilágra engedte, majd energiakezelést kaptam, szinte újjá születtem, úgy jöttem ki a szobából, mintha semmi bajom nem lett volna, hálás vagyok érte. Szellem mûtétet javasolt, megbeszéltük, hogy egy késõbbi idõpontban, amikor felkészültem rá, jöjjek el.

 

Rendelkezésemre állt az a „CD”, amely segített felkészülni. A szellemmûtét alkalmával rendkívüli élményben volt részem, szinte minden belsõ szervemet láttam. Riácska ellátott tanácsokkal az étkezésekkel kapcsoltban, azóta nem eszem fehér cukrot, fehér lisztet, és kerülöm a tartós élelmiszereket. Megéri, azóta nincsenek problémáim.

 

Eltörött a kezem, számomra ez egy rettenetes állapot volt. Az ügyeleti sebészeten közölték, hogy valószínû meg kell mûteni a karomat, mert az ínszalagok megnyúltak. Sajnos ezt megerõsítették a baleseti sebészeten is, mindenáron meg akarták mûteni a karomat. Saját felelõsségemre elutasítottam. Még gipszben volt a kezem, ismét elmentem Riácskához, és energiakezelést kaptam, két alkalommal. A sebészorvos véleménye annyi volt, hogy a koromhoz képest nagyon hamar felépült a kezem, és tényleg nem kell megoperálni.

 

Hálával tartozunk Kovács - Magyar András összes kollégájának, mert mindeni azon van egy emberként, hogy hogyan tudjanak segíteni.