Bakos Tünde ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 13

Összesen: 160261 pont

Bakos Tünde

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 22811 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 137450 pont (13774 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 160261 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kopcsányi Ildikó

 • Emésztőrendszeri problémák - apparatus digestorius
 • Krónikus gyulladások
 • Vastagbélgyulladás - colitis
 • Vékonybélgyulladás - chron
 • Stressz

Gergics Tibor

 • Csigolyaelmozdulás - dislocatio vertebrae
 • Stressz
 • Félelem

Kovács - Magyar András

 • Krónikus gyulladások
 • IBS - idült bélszindróma
 • Fáradékonyság
 • Emésztőrendszeri problémák - apparatus digestorius
 • Vastagbélgyulladás - colitis
 • Vékonybélgyulladás - chron
 • Félelem
 • Stressz

Magamról

Néhány évvel ezelõtt emésztõrendszeri betegségekkel /gyomorfekély, reflux, bélgyulladás/ kerestem meg Kovács – Magyar András Gyógyító Központját.

 

Állandó fájdalmak, levertség, rosszullétek és fáradékonyság kísérte mindennapjaimat, szinte minden szervem gyulladásban volt. Orvos látogatásaim során gyógyszereket kaptam, melyek mellékhatásai közé tartoznak, hogy tönkreteszik a májat, a savtermelésre gyakorolt hatásuk pedig kedvez a baktériumok elszaporodásának, mely jelentõsen megnöveli a különbözõ légúti és egyéb fertõzések kialakulásának lehetõségét. Kiüríti a szervezet magnézium raktárait, mely nem pótolható tablettákkal sem, valamint roncsolja a keringési rendszert is. Amellett, hogy a gyógyszerek szedése sem segített, hosszútávon egyre csak romlott volna az állapotom, kiegészülve további kóros folyamatokkal. Megnyugtatásként az orvosok tanácsolták, hogy tanuljak meg együtt élni a problémákkal, valamint, hogy nem vagyok vele egyedül, hiszen a lakosság nagyon nagy részét érintik különféle emésztõrendszeri elváltozások.

Hál’ Isten nem gyõztek meg ezek a lehetõségek…

 

A Szüleim Kovács – Magyar András mûsorát rendszeresen figyelemmel kísérték a televízióban, így általuk értesültem Gyógyító módszereirõl. A Gyógyítókkal való elsõ találkozáskor szembesültem a rendszerrel, amelynek alkalmazásával az ember visszanyerheti egészségét. Megértettem, hogy az a kb. 7 év, amíg földsugárzások húzódtak a fekhelyem alatt, milyen károkat okozott a szervezetemben. A felsõ testem vízér felett volt, valamint még egy Hartmann – zóna húzódott a jobb oldalamon. Borzasztó helytelenül táplálkoztam - bár sajnos az emberek többségénél az e fajta étkezés teljesen normálisnak számít. A tanácsadás alkalmával megtudtam, hogy amíg hosszabb távon Hartmann – zóna vagy vízér érinti a testem, olyan ételeket fogyasztok, amelyek fehér cukor, fehér liszt, tej, margarin, szója, sajt, tojás és tartósítószereket, adalékanyagokat tartalmaz – felejtsem el, hogy meggyógyulok. Felhívták a figyelmem továbbá, hogy csigolyáink elmozdulása is okozhat emésztési problémákat. Néhány alkalmas, de rendszeres kezelésekkel, közel 2 hónap alatt sikerült a több éve tartó betegségekbõl meggyógyulnom.

 

Andrásnak és Áldott kezû Munkatársainak köszönhetem, hogy végigkísértek és azóta is kísérnek a gyógyulás útján, ha bármi problémám lenne. Kopcsányi Mártikának talpmasszázzsal, Hegedûs Máriának, Kopcsányi Ildikónak és Kastner Riának az Energiával való Gyógyító kezeléseket köszönhetem. Kedvességük, szaktudásuk, megbízhatóságuk és alaposságuk, páratlan figyelmük kísér mindenkit, aki segítségért fordul Hozzájuk!

 

Emlékszem, teljesen lenyûgözött és magával ragadott az a mentalitás, ma már tudom – szellemiség - amivel találkoztam a kezelések során. Az ember megszokta, hogy a különbözõ rendelõkben néhány tünet elmondása után megkapjuk a receptünket vagy kínkeserves vizsgálatokat követõen élhetjük tovább betegen mindennapjainkat. Olyan figyelemmel, szeretettel – ami minden egyes kezelést jellemez, korábban nem is találkoztam. Azóta is csodálattal tölt el, hogy milyen mérhetetlen odaadást, felkészültséget igényel a Gyógyító részérõl, amikor megérinti a beteg embert, közvetítve és képviselve ezzel a Jó Istent – és így gyógyulhatunk – óriási ajándékban van részünk.  Amikor ember emberért tesz – nem gépek, nem gyógyszerek minden rezdülésüket adják Értünk!

 

András Szellemi iskolájában megtanultam, hogy gyógyulásunkért teljes mértékben önmagunk vagyunk felelõsek. Fel kell ismernünk és meg kell értenünk, hogy mi vezetett betegségeink kialakulásáig, és ha már tudjuk, és megváltoztatjuk azokat a tényezõket, akkor képesek leszünk újra egészségessé válni.

 

András szavai ébresztettek rá arra, hogy nem kötelezõ végig vegetálni az életünket, várni, hogy milyen további betegségekkel bõvülnek majd a már meglévõek. Tanításai során megismerjük világainkat – testünk, lelkünk, érzéseink, kapcsolataink, gondolataink, szellemünk törvényszerûségeit, ha úgy tetszik használati útmutatást kapunk magunkhoz – hogyan tudjuk kezelni a bennünket ért hatásokat, vagy ha egyedül nem megy, tudjuk, hogy kihez fordulhatunk.

 

Sok minden mellett ezt az egyik legnagyobb dolognak tartom. Úgy érzem, az emberek többsége természetesnek veszi, hogy ha kialakult egy betegség, akkor törvényszerû az, hogy úgy is maradjon, vagy tovább romoljon az állapota. Megszokták sajnos, hogy az a normális. Akiben viszont megfogalmazódik, hogy talán nem azért születtünk meg, hogy nyomorogva éljük az életünket, Hála a Jó Istennek, András tanításainak és Munkatársainak, megtudhatja azokat az információkat, amivel újra teljességben élheti mindennapjait. Rengeteg munkát, önkritikát, tudatosságot igényel a változtatás, de azt hiszem, ahová vezet ez az út, azért érdemes.

 

Furcsa lehet, hogy a legnagyobb kínjaink vezetnek el olyan emberekhez, akiknek egész életünkben Hálásak vagyunk, és a betegségeinket magunk mögött hagyva új emberként, valahogy sokkal többé válunk.

 

Az emésztõrendszeri panaszok egy része évek – évtizedek során nagyon komoly betegségekké fejlõdnek. A tünetek már korai szakaszban is rendkívül kellemetlenek, késõbb sajnos számtalan esetben a különbözõ bélgyulladások következményei emberhez nem méltó körülményeket vonnak magukkal. Nagyon súlyos betegek vannak, akiknek nem tudnak más megoldást az orvosok, mint eltávolítani bizonyos részeket a beleikbõl illetve van sajnos, akinek úgy kell élnie az életét, hogy az oldalán egy zsákba üríti a belei tartalmát. Ezekkel a példákkal, csak nyomatékosítani szerettem volna, hogy milyen tragikus állapotoktól mentik meg az embereket András tanításai. Rendszere gyakorlatilag bárki számára hozzáférhetõ, alkalmazható.

 

Sokszor az ember úgy tudja mérni, hogy mekkora ajándékot kap azzal, hogy meggyógyult, ha megnézi, hogy mirõl kellett lemondania, amíg beteg volt…

 

Köszönöm Andrásnak, Kastner Riának, Hegedûs Marikának, Kopcsányi Ildikónak és Mártikának, Gergics Tibornak, hogy mindig mindenben számíthatok a segítségükre! Hozzájuk az ember mindig akkor fordul, amikor nagy a baj – és nagy a segítség is.