K. Katalin ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 34

Összesen: 108021 pont

K. Katalin

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 12701 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 95320 pont (9538 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 108021 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Magamról

*

Egy ideje különféle problémáim voltak. Dühkitörés - nagyon kellemetlen hisztériás rohamok - indok nélküli sírás és depresszió volt rám jellemzõ. Meg akartam halni, sokszor rossz érzések jöttek elõ belõlem, amiktõl szerettem volna már megszabadulni.

 

Korábban is jártam itt, tudtak rajtam segíteni. Hegedûs Máriánál voltam és most is õt kerestem fel, hogy nézze meg, van–e velem szellem, és ha van, akkor engedjük útjára.

 

Egy szellem volt hozzám kötõdve. Egy fiatal, földi életében öngyilkosságot elkövetõ lány szelleme volt velem, akinek a negatív érzéseit mindig éreztem, ez már nagyon kellemetlen volt számomra. A hozzám kötõdött szellemet átsegítettük a túlvilágra, hogy megszabaduljak ettõl a kellemetlenségtõl.

 

Még az utolsó pillanatban is éreztem, hogy a szellem nagyon erõsen kapaszkodott a mellkasomba, nem akart megszabadulni tõlem. Úgy gondolom neki jobb lesz a túlvilágon. A szellem - elengedés után sokkal könnyebben érzem magam. Biztosan helyre állnak majd azok a dolgok, amelyek az utóbbi idõben kellemetlenek voltak számomra.

 

Szeretném megköszönni Kovács – Magyar Andrásnak, Máriának a segítséget.