Kovács Gábor ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 126

Összesen: 30106 pont

Kovács Gábor

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 5734 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 24372 pont (2444 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 30106 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kopcsányi Ildikó

  • Szemproblémák
  • Látásproblémák

Magamról

Néhány évvel ezelõtt látásproblémával kerestem fel az Energia Gyógyító Központot. Nem sokkal korábban mondták el az orvosok, hogy egy viszonylag ritka szaruhártya-elváltozásom van, amit keratoconus-nak neveznek.

  

Ez magyarul azt jelenti, hogy a szaruhártya egy része elvékonyodik és kúpszerûen kiemelkedik a szemfelszín normális görbületébõl. Ez a közel- és távollátást egyaránt befolyásolja, és szemüveggel nem lehet korrigálni. Az orvosok végsõ megoldásként mûtétet javasoltak, de ezt nem vállaltam.

 

Helyette kimérettem a lakásunkban a földsugárzásokat és semleges helyre tettem az ágyamat. Ezt követõen Hegedûs Máriánál voltam 3-4 energiakezelésen. A kezelések hatására a látásélességem sokat javult, de a szaruhártya felszíni egyenetlensége miatti fénytörés nem sokat változott. Ezután kerestem meg Kopcsányi Ildikót, és az õ segítségével szellemmûtéttel kicseréltük mindkét szememen a szaruhártyát.

 

Közvetlenül a kezelés után csak apróbb változásokat vettem észre, nem azonnal történt a javulás. Ildikó tanácsára egy hónapon keresztül minden nap meditáltam, és végül összességében 40-50%-kal javult a látásom. Az orvosok szerint a romlási folyamatot nem lehet megállítani sem, de a gyógyítók magas szintû tudásának köszönhetõen sikerült a folyamatot megállítani, és ezt a jelentõs javulást elérni.

 

Ezúton is szeretném megköszönni a segítségüket!