P. Adrienn ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 36

Összesen: 113991 pont

P. Adrienn

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 14480 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 99511 pont (9959 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 113991 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Gergics Tibor

  • Gerincbetegségek - morbus vertebrae
  • Csigolyaelmozdulás - dislocatio vertebrae
  • Derékfájás - lumbago
  • Hátfájás - dorsalgia
  • Nyakfájás - cervicalgia

Magamról

*

Perjési Adrien vagyok, Spanyolországban élek. Az interneten a csodálatosgyógyulások oldalon találtam rá Kovács - Magyar Andrásra. Írtam egy e-mailt, amire kaptam egy szeretetteljes választ telefonszámmal, kértem egy idõpontot és eljöttem kezelésre

  

Az elsõ kezelésem Hegedûs Máriánál volt, aki elmondta. hogy van hozzám kötõdve két gyermeknek a szelleme, melyeket kérésemre átsegített a túlvilágra. Májproblémám, májcisztám van, ami genetikai elváltozás, öt éve teltek fel a cisztáim. Azóta nem tudtam ráfeküdni a hasamra.

 

Hegedûs Mária kezelése után nagy változást éreztem, felszabadultabbnak és boldogabbnak éreztem magam. El is sírtam magam, amikor el kellett engedni a két szellemet, hozzám voltak kötõdve öt éves korom óta. Utána elmentem talpmasszázsra Kopcsányi Mártához. Õ is nagyon sokat segített, Õvele is beszélgettem a problémáimról. Még felszabadultabb lettem.

 

Ezután jöttem csontkovácsolásra, Gergics Tiborhoz. Helyrerakta a gerinccsigolyáimat, ahol elváltozások voltak, nagyokat roppant a kezelés alatt. Az elején még nem tudtam ráfeküdni a májamra, mert fájt mindenhol a nyomásoknál. De amikor az egész gerincemet helyreállította, és mindenhol megropogtatott, utána rá tudtam feküdni a májamra mindenféle fájdalom nélkül, amilyet már nem éreztem évek óta.

 

Nagyon boldog vagyok és szárnyalok!

Köszönöm szépen Kovács - Magyar András Táltos Úrnak és stábjának a segítséget.