T. Ildikó ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 50

Összesen: 91544 pont

T. Ildikó

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 10862 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 80682 pont (8076 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 91544 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Magamról

 

*

Ildikó vagyok. A lányom tizenegy éves. Tavasszal kezdõdött az egész, allergiás kiütések jöttek rá, nem akartak elmúlni.Kentük a kiütéseket kenõcsökkel, mindenfélével próbálkoztunk, diétával is, nem múlt el. Zavaró volt, és viszketett neki.

 

Eljöttünk Hegedûs Máriához a szellem–elengedés szertartására. A leányomhoz kötõdött szellem a túlvilágra került. A szertartás után a kiütések hihetetlen gyorsan elmúltak. Azóta sokkal könnyebben veszi az akadályokat.

 

Van egy testvérem is, aki leukémiás volt. Mikor kiengedték a kórházból, vele is eljöttünk Hegedûs Máriához szellem elengedésre, majd kezelésekre. Vele kapcsolatban is azt tudom mondani, hogy utána sokkal hamarabb gyógyult, és a teherbírása is visszatért. Egyedül is el tud jönni ide vidékrõl. A szellem elengedése után érezhetõ volt a könnyedsége, az erõnléte is sokkal jobb lett.

 

Amíg rám volt tapadva a szellem, visszatérõ fáradtságot éreztem annak ellenére, hogy vitaminokat szedtem. Nehezebben épültem fel egy megfázásból, vagy egyéb apró betegségekbõl. Most, a szellem – elengedés után könnyedség, frissesség érzése hat át, az arcom is melegebb. Nagyon hálás vagyok. Köszönöm a segítséget.