* József ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 136

Összesen: 20427 pont

* József

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 4587 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 15840 pont (1587 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 20427 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Gergics Tibor

  • Derékfájás - lumbago
  • Gerincsérv - rachikele
  • Hátfájás - dorsalgia
  • Porckorongsérv - discus hernia
  • Gerincbetegségek - morbus vertebrae

Magamról

*

Azért kerestem fel a gyógyító központ irodáját, mert gerincproblémáim voltak. MRI vizsgálaton gerincsérvet állapítottak meg. Az orvosok csak mûtétet javasoltak. Ebbe semmiképp nem akartam beleegyezni, mert szerintem a mûtét nem megoldás. Hála Istennek tudomást szereztem Kovács – Magyar András gyógyító módszereirõl az interneten. Felkeltette az érdeklõdésem, felvettem velük a kapcsolatot.

 

Eljöttem Táltos masszázsra. Gergics Tibor gyógyító kezelt, masszírozott. Kezelés után kellemesen éreztem magam, a derekam állapota sokkal jobb lett. Gergics úr felhívta a figyelmemet, hogy méressem ki lakásomban a földsugárzásokat, tegyem földsugárzás-mentes helyre a fekhelyem.

 

Egy szellem befolyásolta az egészségi állapotomat és a mentális gondolkodásomat. Hegedûs Mária érzékelte, hogy egy földi életében öngyilkosságot elkövetõ nõ szelleme volt hozzám kötõdve. A szellemet sikeresen a túlvilágra engedtük. A szellem elengedés szertartása után megkönnyebbültem. A jobb oldalamon éreztem egyfajta gyengeséget. Melegséget éreztem, mintha leesett volna a kõ a szívemrõl, lelkemrõl.

 

Nagyon köszönöm Hegedûs Máriának, hogy segített rajtam. Nagyon örülök, hogy megtaláltam gyógyulásomat. Köszönöm a Jóistennek, hogy a figyelmem erre a helyre irányította. Isten áldja Önöket, hogy minél több emberen tudjanak segíteni.