M. Márta ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 60

Összesen: 85828 pont

M. Márta

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 15942 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 69886 pont (6995 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 85828 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kopcsányi Ildikó

  • Csonttörés - fractura

Magamról

*
Súlyos arccsonttörést szenvedtem. Elestem, nagyon súlyos arccsonttörést szenvedtem. A baleseti sebészetre kerültem, ahol az orvos megvizsgált, a röntgen leletek alapján egyértelmûen megállapította, hogy több helyen eltört az arccsontom. A szájpadlásnál felgyülemlett a vér és egy gyulladásos góc alakult ki.
 
Az orvos azonnal mûtétet javasolt. Én ettõl nagyon megijedtem, mert a családomban már volt olyan eset, hogy orvosilag mûtöttek arcot, és megsérültek az idegszálak. Nem vállaltam a mûtétet, hazamentem a kórházból. Korábban már hallottam Kovács – Magyar András gyógyító módszerérõl. Eldöntöttem, felkeresem a módszerével gyógyítókat, és segítséget kérek. Hamarosan Kopcsányi Ildikó gyógyítóhoz kerültem, aki hangjával és kedvességével azonnal megnyugtatott. Teljesen ellazult állapotban voltam, majd kértük Kovács – Magyar András szellemének a segítségét.
 
Az éjszakát csodaként éltem meg, amikor éreztem, hogy megjött a segítség. Piciny tûszúrásos érzések mentek végig az egész arcomon ott, ahol ütés volt. Akkor még külsõ nyomai is voltak a sérülésemnek. A szememmel alig láttam, duzzanatok, lila foltok, és véraláfutások voltak az álcsontomon keresztül egészen a nyakamig. Ezután megnyugodtam, és el tudtam aludni. Másnap, szinte láthatóan ment le, húzódott össze a duzzanat, illetõleg a zöld, kék színek az arcomról eltûntek. Ma már alig van ennek nyoma. A mûtét elmaradt, aminek nagyon örülök.
 
Kopcsányi Ildikó javaslatára eljöttem Hegedûs Máriához, hogy nézze meg, van–e hozzám kötõdve létközben rekedt szellem. Valószínû, hogy a szellem lökött fel a lépcsõn. Az utóbbi idõben csetlettem – botlottam a lakásban, a szõnyegbe, a küszöbbe. Mintha a lábamat sem tudtam volna felemelni, és a munkámmal sem haladtam rendesen. Tevékeny ember voltam mindig, most pedig mintha tunya lennék. Éjszakákon át nem aludtam jól, ez félelmetes volt számomra. Hegedûs Mária érzékelte, hogy öt hónapja egy öngyilkos nõ szelleme van rajtam. A szellem – elengedés szertartásával megszabadultam ettõl a szellemtõl.
Köszönöm szépen! Isten áldása legyen munkájukon!