Károly Károly ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 149

Összesen: 6516 pont

Károly Károly

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 3010 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 3506 pont (356 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 6516 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács Enikő

  • Kapcsolati problémák
  • Rosszullét - rossz közérzet
  • Stressz

Magamról

*
Az én történetem 2006-ban kezdõdött. Tanulási gondjaim voltak, elég sok bajba kevertem magam. Családommal is kezdett megromlani a viszonyom.
 
Egészségileg is kezdett romlani az állapotom. A tüdõmmel voltak gondok, a gyomrommal nagyon sok baj volt. Kórházban is voltam. Több napra befeküdtem a kórházba, csak gyógyszert adtak, de senki nem tudott rajtam segíteni.
 
Édesanyám járt a Szellemi Iskolába. Úgy döntöttem egyszer eljövök vele meghallgatni az elõadást. Megtetszett a dolog, de hanyagoltam. Amikor az iskolában nagyon leromlottak a jegyeim, úgy döntöttem, eljövök Kovács Enikõhöz sorselemzésre, kézelemzésre. Gondoltam meghallgatom, mit mond, majd lesz, ami lesz, meglátjuk.
 
Eljöttem. Kovács Enikõ nagyon szigorúan elmondta, hogy ha nem kezdek el változtatni az életvitelemen, akkor teljes csõd és káosz vár rám, a családommal teljesen megromolhat a viszonyom, és összeomlik az életem.
 
Akkor úgy döntöttem, hogy belevágok, tanulok. Sikerült is, leérettségiztem, elkezdtem egy felsõfokú iskolába járni. De aztán újra elkezdtem csinálni a kis dolgaimat, megint bajba keveredtem. Sok bajt csináltam magam körül. Eszembe jutottak Kovács Enikõ szavai, hogyan lehet kimászni az igazi bajokból. Úgy döntöttem, hogy eljövök Kovács – Magyar András Szellemi Iskolájába. Szeptemberben eljöttem, azóta járok folyamatosan. Az elmúlt hét hónap alatt elmúlt az összes problémám. Az önbizalmam a kétszeresére nõtt. A környezetemben, ha valamilyen gond van, jönnek hozzám kérdezni, hogy mit lehetne csinálni, tudnék-e segíteni. Több emberen sikerült már segítenem, tanácsokkal, és gyógymóddal, amit Kovács – Magyar Andrásnál tanultam.
 
Köszönöm szépen Kovács – Magyar Andrásnak és Kovács Enikõnek!