Dr. Tóth Mihály ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 4

Összesen: 464845 pont

Dr. Tóth Mihály

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 53246 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 411599 pont (41608 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 464845 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács Enikő

  • Depresszió - depressio
  • Stressz
  • Pánikbetegség

Magamról

Dr. Tóth MihályMatrix Drops a barátom

Az egyetemi tanulmányaim hatására az alternatív megoldásokkal szemben felépített, erős, szkeptikus várfalamat egy óra alatt földig rombolta a Matrix Drops csepp. Mi is történt?

 

Egyre erősebben éreztem magamon az influenza kellemetlen tüneteit, fejfájás, hidegrázás, ízületi fájdalom, levertség, gondolataimban latolgattam, hogyan fogok én kétszáz kilométert így levezetni, amikor egy kedves hölgy mellettem felsorolta az általam érzett összes tünetet a dropszok világát már ismerő barátnőjének, nem illik, de hallgatóztam, aki azonnal ajánlott neki egy cseppet és elmondta hogyan szedje.

 

Nagy elhatározásra jutottam, mi bajom lehet, kiléptem a szkeptikus váramból és kértem én is a javasolt cseppből és elkezdtem szedni és megtörtént a csoda, legnagyobb megdöbbenésemre a 15 percenként bevett cseppek hatására elmúltak a tüneteim, teljesen normális közérzetem lett, így már nem volt gond a vezetés. De még ennél is értékesebb hatása volt, kíváncsivá tett, hogy megismerjem azt a világot és közösséget, ahol a Matrix Drops született. Matrix Drops csepp egy isteni ajándék, a benne rejlő információk segítenek a fizikai és láthatatlan testeinkben lévő zavarokat helyreállítani, minden mellékhatás nélkül. A segítő hatás saját megtapasztalásnál nincs gyönyörűbb dolog. Innentől kezdve a Matrix Drops mindennapi életünk részévé vált, családtag lett.

 

Matrix Dropsznak köszönhetem, hogy műtéti beavatkozás előtt nem kellett nyugtatót kérnem, a műtétre betolva a megerősített lelkiállapotomnak köszönhetően én vigasztaltam az operatőrt, az operáció után nem kellett fájdalomcsillapító, a sebgyógyulásom komplikáció mentes volt. Villámgyorsan kijöttem egy súlyos hólyaggyulladásból, már az első használat után elmúlt a nagyon kellemetlen inger.

 

Orvosilag tudjuk, a ciszta csak sebészileg eltávolítva gyógyul.

Én a tenisz sérülésem után a jobb térdem, térdkalács csontja előtt növesztettem egy teniszlabda nagyságú folyadékkal teli cisztát, nem tudtam térdelni és behajlítani a térdem, már a műtét gondolata foglalkoztatott.

 

A Matrix Drops újból segített, pár napos szedés után eltűnt a cisztám tokostól, folyadékostól, orvosilag nem tudtam megmagyarázni, de ekkor már a szívem lelkem értette mi történt, és azt is honnan jött a segítség, az eredmény újból be tudtam hajlítani és rá tudtam térdelni.

 

Ellenállhatatlan erő vonzott a szellemi iskola felé, pontosan Kovács-Magyar András masszázs tanfolyamára, az öntudatra ébredés iskolája a vége felé tartott, én nagy bátran itt kezdtem az évet. András miután végigtekintett a hallgatókon meg is jegyezte úgy látszik vannak bátor emberek, akik a végén kezdik az iskolát. Természetesen a következő évfolyamot már az elejétől végéig elvégeztem.

 

A Szellemi iskola kinyitotta az egyetemen beszűkült látókört rengeteg új eddig ismeretlen tudással ajándékozott meg, megismerhettem a két csodálatos embert akiknek az emberiség köszönheti a Matrix Drops cseppeket, akik tudásukat önzetlenül megosztják velünk, Kovács-Magyar András és Kovács-Magyar Ildikó, akik mindig felkészülten közvetítik az új információkat felénk, megmutatják a régi korok értékeit szépségeit, megtanítanak nézelődés helyett céltudatosan látni, szokatlan körülmények között viselkedni, megmutatják a szenthelyeinket szent időben, számtalan megoldást kínálnak megrekedt életút lendületbe hozásához, megoldhatatlan helyzetek kijavításához.

 

Mit jelent családomnak a Matrix Drops project?

Matrix Drops protokoll életformánkká vált, táplálkozásunk teljes mértékben e szerint történik.

 

Matrix Drops Computer legnagyobb segítőnk.

Matrix Drops csepp barátunk, mindennapos társunk.

Az eredmény, 70 évesen, betegség mentesen, energikusan, szabad, fiatalos mozgással, életkedvvel, tudásszomjjal, szeretetet sugározva, rászorulót útbaigazítva, vidáman élni a nem mindig egyszerű hétköznapokat.

 

 

Dr. Tóth Mihály vagyok, Karcagon élek. 37 éve vezetek egy emléksúly felrakó műhelyt, hétköznapi nevén: fogászati rendelőt.

 

A fogászati rendelőbe óriási stresszel lépnek be a betegek, általában 70-80 százalékuk. Mindent elkövetünk, hogy az emléksúlyuk nagy kavicskő helyett, kis homokszem legyen. Ehhez használjuk fel Kovács Enikő sorselemző lélekgyógyász tanfolyamán tanultakat.

 

Én itt kamatoztattam a tanultakat. Főleg a kismamák, akik különösen szimpatikusak számomra, mert áldott állapotba kerülve, nagy feladatot vállaltak egy új élet létrehozásával. Egy kismama beült a fogászati székbe, és iszonyatos erővel feszítette a fogászati szék karfáját. Látva ezt, beszélgettünk arról, hogy állapota nem „terhesség”, hanem egy áldott állapot. Beszélgetésünk nem oldotta fel az õ feszültségét, továbbra is kőkeményen szorította a szék karfáját. Láttam a kezét, ahogy elfehéredik a szorítástól. Ekkor eszembe jutott, hogy megkérdezzem: Belenézhetek a tenyerébe?

 

Ahogy a tenyerét vizsgáltam, megállapítottam, hogy milyen szép szívvonala van. A kismama ekkor kikerült ebből a stresszes állapotból, megkérdezte: Mit jelent ez? Gyönyörűség lehet veled élni, hatalmas szíved van, szeretettel árasztod el a párod - válaszoltam. Kiment belőle a feszültség, megkérdezte: Mit lát még doktor úr? Majd a legközelebbi kezelésnél beszélgetünk – feleltem. Ezek után feszültségmentesen meg tudtuk oldani a fogászati kezelését.

 

Tapasztalatom szerint ez elsősorban nőknél alkalmazható. A fiúknál másra van szükség. Ők egy külön világ, más érzelmi beállítottságúak. Kovács Enikő tanfolyamán tanultuk, hogy a tenyérelemzést hangulatkeltésre is fel lehet használni. Egyszer egy estét baráti társaságban töltöttünk. A jó vacsora és beszélgetés után a csoport női tagjai „lepukkadtak” egy kicsit, ásítoztak, elálmosodtak. Éjfél felé járt az idõ. Odamentem a legásítozóbb lányhoz. Megkértem, hadd nézzek bele a tenyerébe. Megállapítottam:

 

– Hű, de jó kis vénuszdombod van! Milyen jó partner lehetsz! Micsoda fantáziád lehet!

 

Erre a többi ásítozó hölgy felfigyelt. Mi van neki? Az enyém mekkora? – kérdezték. Nagyon jó lett a hangulat ezek után. A lányok felébredtek, hasonlítani kezdték tenyerük vénuszdombját. A fiúk erre irigyek lettek. Nagyon jó hangulatú este következett ezek után.

 

Ezen a két területen alkalmaztam a tenyérelemzésen tanultakat. Köszönöm Kovács Enikőnek, hogy megtanított a titkos vonalak használatára.