G.J. Erzsébet ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 82

Összesen: 66597 pont

G.J. Erzsébet

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 9670 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 56927 pont (5987 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 66597 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kopcsányi Ildikó

  • Szív- és érrendszeri betegség - morbus cardiovascularis

Kovács - Magyar András

  • Szemproblémák
  • Látásproblémák

Magamról

*

Hátsófali szívér-görcsöm volt, ami felér egy infarktussal. Ez 2001-ben történt. Orvosok kezeltek két évig. Hát, nem javult az állapotom.

 

2003-ban felkerestem a Kovács – Magyar András Gyógyító Központját. Kopcsányi Ildikó gyógyított. Azóta hála Istennek nagyon jól vagyok hála a Jóistennek.

 

Amikor érgörcsöm volt, mellkasi szorítást éreztem. Úgy éreztem, mintha egy mázsás kõ lenne a mellkasomon. Nagyon rossz érzés volt. Az volt a szerencsém, hogy szívbetegségem nem fajult el szívinfarktussá. A kórházban többször rosszul lettem. Észrevette az orvos, mindjárt kaptam különbözõ injekciókat, infúziót, így elkerültem az infarktust. Gyógyszereket szedtem, hat félét. Azóta minimális gyógyszert szedek, jóformán semmit.

 

A gyógykezelés után megszûnt a mellkasi nyomás, mindjárt a kezelést követõen. Már nem kell olyan szaporán levegõt vennem, mint korábban. Már tudok tisztán lélegezni. Voltam egy ellenõrzõ vizsgálaton. Az orvosnak elmondtam, hol kezeltettem magam. Orvosom azt mondta, hogy teljesen egészséges vagyok. Errõl megvan a papírom, meg tudom mutatni. Tavaly januárban is voltam ellenõrzésen, a vizsgálatok után az orvos kijelentette, hogy jól vagyok, a koromnak megfelelõen mûködik a szívem.

 

 
Másfél dioptriás szemüvegem volt, ezt használtam, de most már nincs rá szükségem. 63 éves létemre nekem nem kell olvasószemüveg.
 
Csodálatos gyógyulásban volt részem. Azóta tudok olvasni szemüveg nélkül. Ezt sokan nem akarják elhinni, de hát látják, hogy fogom az újságot, vagy az írott szöveget, és el tudom olvasni szemüveg nélkül.
Nagyon szépen köszönöm Kovács – Magyar Andrásnak, és fõleg Árpád-házi Szent Erzébetnek, hogy hozzásegítettek ehhez a csodálatos gyógyuláshoz.