K. Andrea ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 8

Összesen: 195230 pont

K. Andrea

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 25268 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 169962 pont (17019 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 195230 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kopcsányi Ildikó

  • Fejfájás - cephalalgia
  • Stressz

Martin Ferenc

  • Derékfájás - lumbago
  • Gerincbetegségek - morbus vertebrae
  • Hátfájás - dorsalgia
  • Nyakfájás - cervicalgia
  • Vállfájás - omalgia

Kovács - Magyar András

  • Földsugárzás okozta gondok

Magamról

 

*

Andrea vagyok Budapestrõl. Kovács – Magyar András meditációs módszerével két csodálatos gyógyulásban volt részem az elmúlt években.

 

Éveken át erõs, migrénes fejfájásom volt. A migrénes rohamok alkalmával görcsösen fájt a fejem, émelyegtem, sziklalátásom volt. Az is gyakran elõfordult, hogy hosszú perceken át nem láttam semmit. Az orvostól különbözõ kivizsgálásokra kaptam idõpontot, de ezeknek az eredménye mind negatív lett. Gyógyszereket is kaptam, de ezek sem gyógyítottak meg engem.

 

Felkerestem Kopcsányi Ildikó gyógyítót, aki Kovács – Magyar András gyógyító módszerével, meditációs gyakorlattal lekönnyítette egy kisgyermekkori rossz élményem negatív súlyát. Ez a meditációs gyakorlat három évvel ezelõtt történt, azóta egyszer sem volt migrénes fejfájásom.

 

A második gyógyulásban idén márciusban volt részem. Négy évvel ezelõtt egy rutinszerû foghúzáskor, a foggyökér egy darabja beletört a fogínyembe. A sok feszegetéstõl az arcüregem is megnyílt. Plasztikázták a szájsebészeti klinikán a roncsolódott területet. Ezek után, idén márciusban megjelentem a fogorvosnál, aki tanácsolta, hogy koronát tegyünk a fogamra. Az érzéstelenítõ injekció beadása után, átéltem azt a nagyon rossz érzést és félelmet, amit a szájsebészeti mûtéten éreztem. Újra felkerestem Kopcsányi Ildikót, meditációs gyakorlattal lekönnyítette rólam ezeket a nagyon rossz emlékeket, amelyeket én négy évvel ezelõtt mûtét alatt átéltem. Egy héttel ezután megjelentem a fogorvosnál, aki probléma nélkül fel tudta tenni a koronát a fogamra.

 

Az embernek hálásan összeszorul a torka, amikor arra gondol, hogy a rossz emlékek súlyai tûnnek el, és az ember úgy tud róluk beszélni, mintha meg sem történtek volna. A rossz érzések, félelmek megszûnnek, és a hála és szeretet marad azok iránt, akik ezt a gyógyulást az embernek megadják.

 

Nagyon szépen köszönöm gyógyulásom Kovács – Magyar Andrásnak, és Kopcsányi Ildikónak!