Cs. Tünde ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 56

Összesen: 87817 pont

Cs. Tünde

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 11570 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 76247 pont (7633 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 87817 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kopcsányi Ildikó

  • Mellrák - emlőrák - carcinoma mammae
  • Májbetegség

Magamról

 

*
2005-ben mûtöttek rosszindulatú emlõdaganattal. Ezután elég sok kemoterápián részt vettem. Ebben az idõben hallottam a Szellemi Iskoláról, elmentem egy elõadásra, ahol nagyon megfogott az, amirõl Kovács – Magyar András beszélt.
  
Kovács – Magyar András módszerével gyógyító Kopcsányi Ildikó bioenergetikushoz jártam kezelésre. Az orvosi vizsgálatok eredményei alapján mindez nagyon jót tett nekem. A gyógyító központban felkerestem Kopcsányi Márta reflexológust, hozzá is jártam talpmasszázsra. Javaslatára kiiktattam az étrendembõl a sajtot, cukrot – édességet, disznóhúst, a tojást és a tejet. Hála Istennek, Kopcsányi Ildikó kezeléseinek köszönhetõen meggyógyultam. Az orvosi eredmények is kimutatták, hogy minden rendben van.
 
Gondom volt a májam mûködésével. Vérvizsgálatok alapján észrevették, hogy a bilirubin szint kicsit emelkedett, sikerült a férjemmel és barátaimmal eljutnunk Szurdokpüspökibe, a szent helyre, pár órát töltöttünk itt, ittunk Istenanya szent kútjának gyógyító vizébõl. A következõ orvosi kivizsgálásnál, vérvételnél már kimutatták, hogy a vérem állapota újra a régi.
 
Gyógyulásomat nagyon köszönöm a szent helynek, Szentjeinknek, Kopcsányi Ildikónak és Kovács – Magyar Andrásnak.