M. Ágnes ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 138

Összesen: 18058 pont

M. Ágnes

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 3862 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 14196 pont (1422 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 18058 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Hegedűs Mária

  • Depresszió - depressio
  • Viselkedési zavar - magatartás probléma
  • Alvászavar - dyssomnia - somniopathia

Magamról

*
Három fiam van, úgy vettem észre, hogy nem igazán jól fejlõdnek. Magatartásbeli problémáik voltak, melyek a túlságos mozgékonyságban is megnyilvánultak.
 
Gáspárra, a kamasz fiamra hullámzó lelkiállapot volt jellemzõ. Egyszer túl jó kedvû volt, máskor pedig depressziós. Lõrinc fiam túlmozgásos volt. Nagyon sok rosszat álmodott és éjszakánként felébredt, nem tudta hogy hol van és gyakran kiment a szobából. Reggel, amikor felébredt, nem emlékezett semmire. A legkisebb, Márton fiammal, aki szintén mozgékony alkat, nagyon sok baleset történt, amelyek megmagyarázhatatlanok voltak.
 
Barátnõmmel beszélgettünk, hogy ezek a problémák valószínûleg a gyermekiem személyiségétõl függetlenek lehetnek, aminek jó lenne utána nézni. Elõször õ tette tiszteletét a Táltos irodában, majd elmondta, hogy ez egy nagyon jó hely, ahol tudnak segíteni. Orvoshoz persze az ember ilyen problémával nem fordul.
 
Eljöttünk Hegedûs Máriához, aki segített rajtunk. Szellemek voltak a fiaimon. Amikor a szellemeket átsegítettük a túlvilágra, megváltoztak a fiúk. A személyes kisugárzásukat szinte elnyomta az idegen jelenlét. Az arcuk, a bõrük teljesen megváltozott, rózsaszínû, piros lett. Ismét élet van bennük.
 
A viselkedésük jó irányba változott meg. Koruknak megfelelõ a temperamentumuk, a gondolkodásuk, amely szerintem nagyon fontos hosszú távon is, és ez remélhetõleg egy jobb irányba viszi majd õket.
 
Hálásan köszönöm, hogy gyermekeimen segítettek!