M. Ágnes ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 132

Összesen: 22914 pont

M. Ágnes

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 4423 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 18491 pont (1852 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 22914 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Magamról

*
Három fiam van, úgy vettem észre, hogy nem igazán jól fejlõdnek. Magatartásbeli problémáik voltak, melyek a túlságos mozgékonyságban is megnyilvánultak.
 
Gáspárra, a kamasz fiamra hullámzó lelkiállapot volt jellemzõ. Egyszer túl jó kedvû volt, máskor pedig depressziós. Lõrinc fiam túlmozgásos volt. Nagyon sok rosszat álmodott és éjszakánként felébredt, nem tudta hogy hol van és gyakran kiment a szobából. Reggel, amikor felébredt, nem emlékezett semmire. A legkisebb, Márton fiammal, aki szintén mozgékony alkat, nagyon sok baleset történt, amelyek megmagyarázhatatlanok voltak.
 
Barátnõmmel beszélgettünk, hogy ezek a problémák valószínûleg a gyermekiem személyiségétõl függetlenek lehetnek, aminek jó lenne utána nézni. Elõször õ tette tiszteletét a Táltos irodában, majd elmondta, hogy ez egy nagyon jó hely, ahol tudnak segíteni. Orvoshoz persze az ember ilyen problémával nem fordul.
 
Eljöttünk Hegedûs Máriához, aki segített rajtunk. Szellemek voltak a fiaimon. Amikor a szellemeket átsegítettük a túlvilágra, megváltoztak a fiúk. A személyes kisugárzásukat szinte elnyomta az idegen jelenlét. Az arcuk, a bõrük teljesen megváltozott, rózsaszínû, piros lett. Ismét élet van bennük.
 
A viselkedésük jó irányba változott meg. Koruknak megfelelõ a temperamentumuk, a gondolkodásuk, amely szerintem nagyon fontos hosszú távon is, és ez remélhetõleg egy jobb irányba viszi majd õket.
 
Hálásan köszönöm, hogy gyermekeimen segítettek!