Sz. Balázsné ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 70

Összesen: 68687 pont

Sz. Balázsné

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 9056 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 59629 pont (5970 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 2 pont (1 fotó)

Összesen: 68687 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Magamról

*
Magas vérnyomás gondjaimmal és baloldali lábfájdalmaimmal fordultam Hegedûs Máriához.

Mária érzékelte, hogy egy földi életében öngyilkosságot elkövetõ ember szelleme van hozzám kötõdve. Egy évvel ezelõtt szintén egy ilyen öngyilkosságot elkövetõ ember szelleme volt rajtam, akit akkor a túlvilágra engedtünk. Nem gondoltam arra, hogy szellem van rajtam.
 
Nagyon fájt a bal oldalam, éjszakánként alig tudtam rajta feküdni. Miután a túlvilágra engedtük a hozzám kötõdött szellemet, leszálltam az ágyról, máris észrevettem, hogy nem fáj a lábam. Mondtam Marikának, hogy úgy érzem teljesen megszûnt a lábfájdalmam.
 
A szellem elengedés után olyan könnyûnek éreztem magam, hogy szinte felfoghatatlan számomra. A vérnyomásom értékei sokkal jobbak voltak annál, amit elõzõleg mértem. Nagyon sok munkát el tudtam végezni a szellem túlvilágra engedése után, munkabírásomon magam is elcsodálkoztam. Mintha megtáltosodtam volna, szó szerint.
 
Korábban is elvégeztem a dolgom, csak akkoriban nehezen haladtam a munkámmal. Most pedig megállás nélkül tudok dolgozni, hamarabb készen vagyok, nem fáradok el. Bízom benne, hogy több szellem már nem kötõdik hozzám.
 
Nagyon szépen köszönöm Kovács – Magyar Andrásnak és Hegedûs Marikának, amit tettek értem.