Budapesti hölgy ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 62

Összesen: 85549 pont

Budapesti hölgy

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 10531 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 75018 pont (7509 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 85549 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Álmatlanság - insomnia

Magamról

*
Nagyon rossz helyzetben éreztem magam, különbözõ furcsa dolgok történtek velem. Egyszer rám esett egy szekrény, a lépcsõkön elestem. Buszra szálltam fel úgy, hogy tudatosan nem akartam buszra felszállni. Egyszer egy autó ütött el, mert azt láttam, hogy nekem zöldet mutat a közlekedési lámpa, holott piros volt. Nem tudtam aludni éjszakánként, nagyon rossz közérzetem volt.
 
Végül a barátnõm a munkahelyemen, figyelmembe ajánlotta, hogy ilyen furcsa dolgokon Kovács – Magyar András munkatársai tudnak segíteni. Elmondta, lehet, hogy szellem van rajtam. Barátnõm „rávett”, hogy keressük fel Hegedûs Máriát, aki a szellem – elengedéssel próbál majd rajtam segíteni. Kellemes érzés töltött el már akkor, amikor megérkeztünk Hegedûs Máriához. Megtudtam, hogy egy 25 éves korában öngyilkosságot elkövetõ nõ szelleme volt velem. A túlvilágra segítettük a szellemet.
 
Most, a szellem-elengedés szertartása után nagyon jól érzem magam, olyan mintha szárnyaim lennének. Nagyon jó a közérzetem, újra tudok mosolyogni. Visszakaptam a számomra legfontosabbat, a létemet!
 
Köszönöm Kovács – Magyar Andrásnak és Hegedûs Máriának!