Sz. Attila ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 130

Összesen: 23986 pont

Sz. Attila

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 4925 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 19059 pont (1910 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 2 pont (1 fotó)

Összesen: 23986 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kopcsányi Ildikó

  • Magas vérnyomás - hypertonia
  • Szív- és érrendszeri betegség - morbus cardiovascularis
  • Krónikus gyulladások
  • Alvászavar - dyssomnia - somniopathia

Magamról

 
*
Két éve küszködök magas vérnyomással, illetve krónikus orrdugulással. Orrcseppel tönkretettem az orrom, az orvosok nem találtak rá megoldást. Rengeteg gyógyszert felírtak ennek a korrigálására, de nem használt. Édesapámon keresztül ismerkedtem meg Kovács - Magyar András gyógyító módszerével. Egy kicsit hitetlenül, de eljöttem gyógykezelésre Kopcsányi Ildikó gyógyítóhoz.
 
Három kezelést követõen eljutottam odáig, hogy éjjelente nyugodtan tudok aludni. A vérnyomásproblémámra akkor derült fény, amikor külföldön, az Egyesült Államokban éltem. Elmentem az orvoshoz, akik felhívták a figyelmem arra, hogy elég magas a vérnyomásom. Hazajöttem, elmentem a háziorvosomhoz, aki szintén magas vérnyomást állapított meg, 160/90 értéket mért. Úgy gondolom, hogy ez a koromban, 26 évesen elég magas. Eszem ágában nem volt erre gyógyszert szedni. Ezért folyamodtam az alternatív gyógymódhoz.
 
Nyilván mindennek megvan az oka. A vérnyomás gyógyszerek csak tüneti szerek, a probléma gyökerét kell megoldani. A kezeléseknek köszönhetõen a vérnyomásom visszaállt 130/80 értékûre. Sikerült egészségemet természetes módon megõrizni.
 
Nagyon örülök, hogy itt lehetek. Köszönöm gyógyulásom!