István István ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 112

Összesen: 36877 pont

István István

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 6261 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 30614 pont (3066 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 2 pont (1 fotó)

Összesen: 36877 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Magamról

 

*
Másodszor látogattam el a Kovács – Magyar András gyógyító központjába, ahol csodálatos emberekkel, csodálatos világgal és teljesen új ismeretekkel találkozok.
 
A feleségem vette fel elõször Önökkel a kapcsolatot, mert gyakran fájt a feje, amelynek oka, egy létközben rekedt szellem volt. Az elhunyt édesanyja szelleme kötõdött hozzá, aki 15 évvel ezelõtt halt meg. Hegedûs Mária segítségével átsegítették a szellemet a túlvilágra és a feleségem ezután olyan lett, mint akit kicseréltek, szinte 15 évet fiatalodott. Anyósom 15 éve halt meg, a szelleme 15 éven át a feleségemen volt. Hamarosan a lakásunkban lévõ szellemeket is a házszentelés alkalmával a túlvilágra segítettük.
 
Különbözõ problémáim miatt kerestem fel én is Önöket. Hozzám is kötõdött egy létközben szellem. A szellem elengedés szertartása után én is úgy érzem magam, mint aki újjászületett. Gyógykezelést is kaptam, már a második alkalommal, amelyek rendkívül jól hatottak rám, olyan pozitív változást idéznek elõ bennem, mely szinte hihetetlennek tûnt.
 
A kínai orvostudomány nem hiszi el, hogy az ember bevesz egy tablettát, vagy kap egy injekciót, és attól meggyógyul. Az európai orvostudomány pedig nem hiszi el, hogy akupunktúrával, összeszurkálással lehet valakit gyógyítani. Nekünk magyaroknak, itt van Kovács – Magyar András õsi magyar gyógyító módszere, amely Jézus Urunktól származhat. Ez csodálatos, Jézus Urunk is így gyógyíthatott, kezét rátette a betegekre, majd azok csodaszerûen meggyógyultak. Szerencsénkre ez a világ a 21. században is létezik!
 
Nagyon szépen köszönöm, amit tettek értem, bízom benne, hogy sokkal ismertebbek lesznek majd az egész világon, és nemcsak a magyaroknak, hanem az egész emberiségnek segíthetnek majd!