P. Katalin ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 43

Összesen: 107191 pont

P. Katalin

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 12855 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 94336 pont (9440 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 107191 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Magamról

*
Az édesanyám Kovács – Magyar Andrástól megtudta, hogy hozzám van kötõdve egy létközben rekedt szellem.

Két és fél éve kellemetlen tünetek jöttek elõ. Köhögõ rohamok törtek rám, majdnem megfulladtam. Orvoshoz fordultam, sok gyógyszert kipróbáltak rajtam, de semmi nem használt. A rohamok tovább folytatódtak. Az orvosok nem tudták megállapítani, mitõl lehetek beteg.
 
Az utóbbi két és fél évben csak az édesanyám és a gyermekeim tartották bennem a lelket, hogy ne tegyek kárt magamban, ne legyek öngyilkos. Sokszor levegõt sem volt kedvem venni, nem volt semmi életerõm. Állandóan fáradt voltam, hiába „aludtam” ki magam, mintha le sem feküdtem volna. Nem volt energiám, nem volt semmihez sem kedvem, nem találtam az életemben semmi szépséget. Mindennek csak a rossz oldalát éreztem. Megkeseredett, életunt, fáradt embernek éreztem magam.
 
Felvettem Hegedûs Máriával a kapcsolatot, erõsen bízva abban, hogy eltávozik rólam a szellem, és újra a régi „énem” jön elõ.
 
Sikerült a hozzám kötõdött szellemet a túlvilágra engedni. A szertartás alatt a fülem, a torkom, a szívem és a mellkasom körül egy erõs szorítást éreztem. Folyt a könnyem. Hirtelen ez az állapotom megszûnt. Felszabadultabb lettem, úgy érzem, erõsebb vagyok. Könnyebben lélegzek, már nem érzem a mellkasomon a szorító nyomást. Éreztem, amikor elment...