G. Éva ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 108

Összesen: 38918 pont

G. Éva

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 5746 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 33172 pont (3323 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 38918 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Magamról

*
Hat éve ismerjük családommal Kovács – Magyar András gyógyító módszerét és a gyógyítók munkáját. Voltunk a gyógyítóknál és nagyon sok segítségét kaptunk. A fekhelyünket kimérettük, de egy ideje úgy éreztem, hogy gondjaim vannak.
 
Korábban nagyon sok betegségen mentem keresztül, de mindig sikerült kilábalni belõle. Nagyon optimista ember vagyok, mindig bíztam a gyógyulásomban és abban, hogy van kiút minden negatív élethelyzetbõl. Hosszú ideje viszont azt éreztem, hogy elvesztettem a velem született optimizmusomat és nem tudok megbirkózni sem a fizikai, sem pedig a lelki problémákkal.
 
Amikor Kovács – Magyar Andrástól hallottam a szellemekrõl, akkor kezdtem el gondolkodni, hogy talán rajtam is van szellem, ez akadályoz meg abban, hogy a nehézségeket megoldjam.
 
Késõbb sógornõmrõl is kiderült, hogy egy szellem kötõdött hozzá. A gyógyítók segítségét kérte. Amikor átsegítették róla a hozzá kötõdött szellemet a túlvilágra, teljesen megváltozott az élete, elmúltak a negatív érzései és megint önmagára talált. Ezért úgy gondoltam, én is eljövök, és kérem a segítséget.
 
Hegedûs Mária segítségével 15 perce engedtük a túlvilágra a szellemet. Megkönnyebbültem! Már most érzem, hogy a szellem elengedése nagy segítséget fog jelenteni számomra, újra vissza fogok térni önmagamhoz, a saját énemhez. Köszönöm szépen!