* Anikó * ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 17

Összesen: 148789 pont

* Anikó *

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 19859 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 128928 pont (12910 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 2 pont (1 fotó)

Összesen: 148789 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Magamról

*
2007. októberében halt meg az édesapám. Azóta folyamatosan rosszul vagyok, holott elõtte orvoshoz sem jártam. Apukám hirtelen halállal hunyt el. Amikor bekerült a kórházba, az orvosok azt gondolták, hogy életben marad. Akkor éjszaka azt álmodtam, hogy apukám meghalt. Álmom után, aznap éjjel az anyukám bejött a szobámba, és közölte, hogy a kórházból hívták, baj van, apukám meghalt.
Nagyon jó kapcsolatom volt az édesapámmal, valószínûleg ezért éreztem meg, hogy elhunyt. Amikor meggyászoltam, éreztem, hogy velem van. A probléma akkor kezdõdött, amikor ez az érzés nem szûnt meg, és különbözõ betegségek jelentkeztek rajtam. Apukám agyvérzésben halt meg, agyi értágulata volt, az agyi ere szétpattant, az egész feje szétroncsolódott.
  
Nekem soha nem fájt a fejem, de az utóbbi idõben olyan érzésem volt, mintha valami feszítené a fejem, valamilyen nyomás. Jobban megijesztett, hogy a szívem fájt néha, ez korábban soha nem fordult elõ. Az orvosok megvizsgáltak, azt mondták, nincs semmi bajom. Egyszer elájultam, annyira fájt a vesém. Ez azért is érdekes, mert azelõtt sohasem ájultam el. Hirtelen jött, bekerültem a kórházba, az orvosok újra kivizsgáltak, rendellenességet nem találtak. Ahogy jött ez a rosszullét, el is múlt. Voltam a gyógyítóknál, akik segítettek, de mindig elõjött ez a probléma.
 
Tegnap, hosszú idõ óta újra olyan érzésem lett, hogy majdnem összeestem. Annyira feszítõ volt az érzés, hogy arra gondoltam, édesapám szelleme lehet hozzám kötõdve. Annyira rosszul voltam, hogy azonnal eljöttem a szellem elengedés szertartására.
 
Most, a szellem túlvilágra elengedése után sokkal jobban vagyok. Az is lehet, édesapám szelleme ezáltal jelzett, hogy szeretne a túlvilágra elmenni.
 
Apukámnak halála elõtt voltak gerincproblémái. Nagyon fájlalta a hátcsigolyáit, táppénzen volt gerincbetegsége miatt. Amióta édesapám meghalt, gerincfájdalmaim voltak, a fájdalom jött és elmúlt, majd újra jött és elmúlt. Akkor nem értettem, hogy miért történik ez velem, hiszen fiatal vagyok, nem vagyok egy beteges, gyenge ember.
 
- Úgy érzed, hogy édesapád betegségének tünetei jelentkeztek rajtad?
 
- Igen, az õ betegségének tünetei jelentkeztek rajtam.
 
- Édesapád szellemét átsegítettük a túlvilágra, most jobban érzed magad?
 
- Igen! A szellem elengedés szertartása után megkönnyebbültem. Köszönöm szépen Hegedûs Máriának és Kovács - Magyar Andrásnak, hogy segítettek.