Dr. Kovács Péter ( Gyógyítók )

Jelenlegi helyezés: 3

Összesen: 610314 pont

Dr. Kovács Péter

Értékelje a Gyógyítót: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 529501 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 79213 pont (8254 db szavazat)

Gyógyultak / betegek:

 1600 pont (16 fő)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 610314 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+betegek+videó pontok)

Gyógyultak / betegség

M. Ildikó

 • Gerincbetegségek - morbus vertebrae
 • Derékfájás - lumbago
 • Hátfájás - dorsalgia

Éva néni

 • Térdfájdalom - gonalgia
 • Hátfájás - dorsalgia
 • Vállfájás - omalgia
 • Nyakfájás - cervicalgia
 • Gerincbetegségek - morbus vertebrae
 • Derékfájás - lumbago

* Anna *

 • Rosszullét - rossz közérzet
 • Térdfájdalom - gonalgia
 • Gerincbetegségek - morbus vertebrae
 • Nyakfájás - cervicalgia

Lekiné Szabó Éva

 • Gerincbetegségek - morbus vertebrae

* Edit *

 • Vállfájás - omalgia
 • Nyakfájás - cervicalgia
 • Hátfájás - dorsalgia
 • Derékfájás - lumbago
 • Csípőtáji fájdalom - sacrocoxalgia
 • Gerincbetegségek - morbus vertebrae

S. Ildikó

 • Derékfájás - lumbago

Vasváry Gabriella

 • Vállfájás - omalgia
 • Hátfájás - dorsalgia
 • Gerincbetegségek - morbus vertebrae
 • Derékfájás - lumbago

Bodor Ivett

 • Gerincbetegségek - morbus vertebrae

Flóri Gabriella

 • Csigolyaelmozdulás - dislocatio vertebrae

Magamról

Módszereink lényege:

Az orvosi diagnózisok és terápiák mellett, felhívjuk a betegek figyelmét arra, hogy az egészség megõrzése, visszaállítása saját felelõsségünk is egyben. Mindannyiunk kezében hatalmas gyógyító erõ rejlik, ami alapvetõen a változásra való hajlandóságukon múlik. Változtathat érzelmeinek és energiáinak uralása érdekében: táplálkozásán, esetleg rossz fekhelyén, gondolkodásán, kapcsolatain vagy akár eszmevilágán. A fentiekhez készséggel adunk iránymutatást és segítséget, reflexológia és masszázs módszereinkkel.

 
 

 

Kedves oldalunkra látogató! Szeretettel köszöntöm Önt a honlapunkon!

Kovács Péter vagyok, Kovács – Magyar András kisebbik fia!

Gyermekkorom óta élem meg a csodákat, amit Édesapám nap mint nap véghezvisz. Fantasztikus dolgoknak voltam szem és fültanúja, úgy felnõni, hogy a csodák életem mindennapjaivá váltak, hihetetlen és felemelõ érzés. Engem is magával ragadott ez a világ, gyermekkoromban az óvó néni kirándult kisujját pillanatok alatt helyreraktam, de 5 évesen, amikor egy méhcisztával küzdõ hölgy jött hozzánk vendégségbe, azzal a tudattal tettem rá a kezem a hasára, hogy a problémájától megszabadítom,és a Jóisten közbenjárásával ez így is történt. Számomra ez nem ment csodaszámba, természetes dolog volt.

 

Édesapám egy olyan módszert dolgozott ki, aminek nincs párja a világon. Az õ örökségét igyekszem továbbvinni, amikor a hozzám fordulók segítséget kérnek tõlem. Köszönöm Neki,hogy kidolgozta ezt a rendszert, és hogy minden egyes gyógyulás mögött ott áll mögöttem, mint szellemi vezetõ, és nem utolsó sorban, mint a szeretett Apukám!

Egy pár szót magamról: 20. éveimben járó fiatalember vagyok, mottóm: A humor az élet sava-borsa. A fõ tevékenységem a táltos masszázs, amely során több mint 300 fogás alkalmazásával "rendbe rakjuk" az emberi testet. A kezelés során az egész testet masszírozom, mivel egy test akkor mûködik jól, ha minden rendben van, minden "alkatrész" a helyén van. Rendbe kell rakni a derekat, a lábakat, karokat, vállakat, mindent, amit csak lehet. Nagyon fontos megjegyeznem, hogy a kezelés bár kívülrõl fájdalmasnak tûnik, abszolút fájdalommentes. Kezelés után a vendégeim többsége úgy írja le az állapotát, mintha fél méterrel a föld felett lebegne.


A porckorongsérv, meszesedés okozta fájdalmak mérséklése, megszüntetése, a becsípõdések megoldása, a lumbágó okozta problémák kezelése mind-mind beletartoznak a tevékenységi körömbe. Kiemelt figyelmet szentelek a fogások elvégzése elõtt a letapadt izmok fellazítására, átgyúrására.

Isten - Isten

 

Gerincgyógyításokról - Dr. Kovács Péter rádió riportja:

 

Matrix Drops Computer egy új innovációs csoda - Dr. Kovács Péter előadása:

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

VV Laci, a villalakó szörnyű kínokat él át a gerincsérve miatt, műtétről azonban hallani sem akar.
 
Megtalálta az ideális megoldást: Kovács – Magyar Andrást, a híres gyógyítót, és fiát Pétert, aki az édesapja nyomdokaiba lépett. Úgy tűnik van remény VV Lacinak, ugyanis nem kell sebészkés alá feküdnie, sőt ha minden jól megy, a villát sem kell elhagynia súlyos gerincproblémái miatt.

Kovács–Magyar András, akihez számos magyar és külföldi híresség fordult már különféle problémájával, felajánlotta a segítségét. András azonban április végéig Los Angeles-i rendelőjében tartózkodik, így fiát, Kovács Pétert kérte meg, hogy legyen a villalakó segítségére.

Földsugárzáson hajtja álomra a fejét.
- Édesapám módszere, a távgyógyítás rendszerben működik, amelynek egyik fontos eleme, hogy a beteg fekhelye a földsugárzás szempontjából jó helyen legyen. Földünkön évezredek óta jelen van több sugárzásháló, amelyek mindig is befolyásolták az élő szervezeteket, így az embert is. Vannak rendszerek, amelyek szabályosak, mint például a Hartmann–zónák hálója, és vannak, amelyek szabálytalanul futnak a föld alatt, illetve lakásaink, szobáink alatt. Laci rossz helyen fekszik, ezért az első lépés az lenne, hogy áthelyezzék az ágyát. A gyulladásos folyamatoknál általában kimutatható, hogy a vízérsugárzás okozza a bajt – ezt mi a távolból is képesek voltunk bemérni. Ezután távgyógyítással le lehet tisztogatni az auráját, így az a jelentős gyulladás, ami kialakult, elmúlik – magyarázta Péter.


Ám a teljes gyógyuláshoz még nem elég, ha mindezeket megvalósítják.
 
- Ezután következik a módszer második fele: Kovács-Magyar András masszázs módszere. Több mint 300, a különböző kontonensekről összeszedett fogás van édesapám tarsolyában, és ezeket én is elsajátítottam. Az energiával feltöltött masszázs után helyre tudjuk rakni a beteg ember izületeit, elmozdulásait, így megszűnnek a panaszai.
 
Sosem kímélte magát.
Laci egyik legjobb barátja Dr. Szabó Barna, akivel csaknem 1 éve ismerik egymást, emondta: a VV sztárja már nagyjából 8 éve küzd a gerincsérvvel, ami nála valószínűleg a folytonos nagy megerőtetéstől alakulhatott ki. Persze Laci összes barátja és családtagja nagyon örülne, ha sikerülne a végleges gyógyulás – műtét nélkül.

- Laci sosem kímélte magát a sportban, először ez a túlerőltetés okozhatta a probémáját. Minden évben előjön a betegsége, ami olykor egy – két hét kényszerpihenőre, máskor viszont akár hónapokig tartó fekvésre is ítéli. Ő harcos típus, nem fogja feladni a versenyt emiatt, a baj inkáb az, hogy nehezen viseli a fekvést és a tehetetlenséget. – tudtuk meg Barnától.

A szakemberek szerint nemcsak a megterhelő edzés, de a fokozott idegesség vagy a stressz is előhozhatja a bajt – ez ugyancsak közrejátszhatott a legidősebb villalakó esetében, akiről az is kiderült: inkább választja évente egyszer a szenvedést, mint hogy megműttesse magát.

Az utolsó pillanatig halogatta az orvosi vizsgálatokat.
- A sportolást nem akarta feláldozni, felfüggyeszteni egy kis időre sem., ezért nem vállalta eddig az operációt, amivel teljesen egyetértek. De azt is tudni kell, hog Laci egy kicsit elhanyagolta magát. nem vette komolyan a betegségét, a kontrollvizsgálatokrasem járt el rendesen – tette hozzá a villalakóval közös céget vezető barát.

A 41 éves biztonsági szakember tehát egyelőre kitart és harcol, ahogy világéletében tette., pedig nem szeret segítséget kérni, ha gondja adódik.

- Orvoshoz csak végső esetben megy. Hajlamos arra, hogy az utolsó pillanatig nem szól a bajáról. Aggódunk érte, ahogyan az édesanyja is, mert tudjuk, hogy ezt a betegséget nem lehet félvállról venni. Félünk, hogy nem lesz-e komolyabb baj, de bármi történjen, tudom, hogy Laci végig fogja csinálni ezt a játékot.


Forrás: Hot magazin

Kovács Péter elérhetősége,
időpont kérése az alábbi telefonszámon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186