Agócs Edit ( Gyógyítók )

Jelenlegi helyezés: 11

Összesen: 156237 pont

Agócs Edit

Értékelje a Gyógyítót: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 19932 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 136305 pont (13658 db szavazat)

Gyógyultak / betegek:

 0 pont (0 fő)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 156237 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+betegek+videó pontok)

Gyógyultak / betegség

Magamról

Módszereink nem az orvosi kezelések helyett, hanem azok mellett történnek. Az orvosi kezelések mellet alkalmaztuk a reflexológiai, meditációs (vizualizációs) és energiákat frissítõ módszereket. 

 

Módszereink lényege:

Az orvosi diagnózisok és terápiák mellett, felhívjuk a betegek figyelmét arra, hogy az egészség megõrzése, visszaállítása saját felelõsségünk is egyben. Mindannyiunk kezében hatalmas gyógyító erõ rejlik, ami alapvetõen a változásra való hajlandóságukon múlik. Változtathat érzelmeinek és energiáinak uralása érdekében: táplálkozásán, esetleg rossz fekhelyén, gondolkodásán, kapcsolatain vagy akár eszmevilágán. A fentiekhez készséggel adunk iránymutatást és segítséget, reflexológia és masszázs módszereinkkel.

 

Energetikai, testi, lelki gondokkal küszködõ felnõtteknek és gyerekeknek nyújtok segítséget.  Közel tíz éve ismerem és alkalmazom Kovács-Magyar András tanár és gyógyító módszerét.  Egy – szerencsére- soha véget nem érõ új tanulási folyamat indult el az életemben. Gyakorló pedagógusként a pedagógiában, pszichológiában mind a kisiskolások, mind a felnõttek körében nagy gyakorlatra tettem szert, a pályán töltött több mint 30 év alatt. Az emberi test mûködésével kapcsolatos tudásomat természetgyógyász vizsgák letételével bõvítettem.

 

 

Korunkban egyre többen keresnek megoldást évek az óta meghúzódó testi, lelki gondjaikra. Sokan jutnak el a szellemi és radiesztéziás felismerésekig. Nagy szükség van komolyan venni azokat a jelenségeket, amelyek nem mindig láthatóak, hallhatóak, foghatóak és érzékszerveink által megtapasztalhatóak. Ezek a jelenségek életünk minõségére, boldogságunkra olyan nagy hatással vannak, amit soha nem tudtunk korábban elképzelni.

 

Amikor helyreállnak energetikai zavaraink, gondolataink helyes mederbe terelõdnek, kapcsolataink a körülöttünk élõkkel szeretetteljessé válnak. Megtapasztaljuk, milyen csodálatos érzés, amikor harmóniába kerülünk önmagunkkal és a világgal. Ennek következménye, hogy javulnak, megszûnnek olyan testi gondok, amelyek ezeknek az információzavaroknak a következtében jöttek létre. Pl. az emésztõrendszer gyulladásos megbetegedései, /colitis, chron/, makacs bõrproblémák, magas vérnyomás- és cukorszint, ízületi problémák, hormonmûködés diszharmóniája, pánik, félelem, bizonytalanság, döntésképtelenség, az elektroszmog káros hatásai.  Olyan gondoktól is megszabadulhatunk, amelyekkel évtizedek óta kínlódunk testi- és lelki szinten egyaránt.

 

Saját példám adja hitelét munkámnak.  

A ma emberének sokkal több és többféle ártalommal kell megküzdenie, mint 15-20 évvel korábban.  

 

A fenti problémákra megoldást tudok nyújtani a tapasztalataim és tanulmányaim alapján, a hozzám forduló felnõtteknek és gyermekeknek egyaránt.