Kopcsányi Márta ( Gyógyítók )

Jelenlegi helyezés: 20

Összesen: 342529 pont

Kopcsányi Márta

Értékelje a Gyógyítót: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 47031 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 288998 pont (29019 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 342529 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Magamról

Módszereink lényege:

Az orvosi diagnózisok és terápiák mellett, felhívjuk a betegek figyelmét arra, hogy az egészség megõrzése, visszaállítása saját felelõsségünk is egyben. Mindannyiunk kezében hatalmas gyógyító erõ rejlik, ami alapvetõen a változásra való hajlandóságukon múlik. Változtathat érzelmeinek és energiáinak uralása érdekében: táplálkozásán, esetleg rossz fekhelyén, gondolkodásán, kapcsolatain vagy akár eszmevilágán. A fentiekhez készséggel adunk iránymutatást és segítséget, reflexológia és masszázs módszereinkkel.

 

Kopcsányi Márta vagyok. Talp- és nyirokmasszõrként dolgozom.

 

Kovács – Magyar András a gyógyító rendszerét több, mint 20 évvel ezelõtt kifejlesztette és sikeresen alkalmazta, adta át a tudást és vezetett minket is a gyógyulás útjára. E rendszerben elõször a betegek fekhelyei kerülnek kollégáink által földsugárzás-mentes helyre. András szellemi segítségével megtisztítják szellemtestüket.

 

Innen folytatva gyógyíthatók a gyógyulni vágyók talpmasszázzsal, illetve nyirokmasszázzsal. Talpon keresztül hatunk az egyes szervekre és szervrendszerekre, aktivizáljuk szervezetünk öngyógyító képességét. Serkentjük a nyirokrendszer, és  egyben az immunrendszer mûködését, harmonizáljuk a hormontermelést, segítjük a vese és vizeletkiválasztó rendszert, regeneráljuk az idegrendszert. Kovács - Magyar András gyógyító módszerében továbbadjuk az Õ tanácsait a táplálkozás területén, így elõsegítjük a szervezet méregtelenítését, gyógyítjuk az elsavasodási gondokat, gyomorsav-túltengést, emésztési zavarokat, vékony-, vastagbélgyulladást, hasnyálmirigy gondokat, elhízást. Továbbá sikeres eredményeket érünk el a hallás- és látásproblémák gyógyításában.

 

Eredményesek vagyunk gyermekeknél az orrmandula megnagyobbodás gyógyításában, megfázások, torokgyulladás, mandulagyulladás, hörgõ- és tüdõbetegségek kezelésében. E rendszerben egyedülálló módon gyógyítjuk a cukorbetegséget. Számtalan cukorbeteg gyermek, felnõtt és idõs ember teszi le az inzulint. Az a tapasztalatunk, hogy a vízér fölött fekvõ gyermekek legyengült immunrendszere rosszul reagál a betegségek elleni védõoltásokra és 3-4 hónapon belül cukorbeteg lesz. Csodával határos módon pár hónos kezelések: talpmasszázs, nyirokmasszázs, energiaátadás által helyreáll a hasnyálmirigy inzulintermelése, a máj méregtelenítése, az epeelválasztás, a bélgyulladás és így a vér cukorszintje is. Idõsebb embereknél közvetlenül az inzulin letétele után sikeresen gyógyítjuk az érelmeszesedési, érszûkületi gondokat. A legfiatalabb cukorbeteg a 2 éves gyermek, a legidõsebb a 92 éves cukorbeteg hölgy, akik bizonyítják, hogy kortól függetlenül gyógyulhatnak a betegek Kovács - Magyar András rendszerében.

 
Kopcsányi Márta - reflexológia - talpmasszázs - nyirokmasszázs


A gerincbetegek sikeres gyógyulásához is hozzájárul a talpmasszázs és a nyirokmasszázs. Mellcsomók, ciszták, miómák megszüntetéséhez is alkalmazzuk ezeket a kezeléseket. Többen meggyógyultak a HPV (humán papilloma vírus) által okozott nemi betegségekbõl, az endometriózis kellemetlen tüneteibõl, várandósak lettek, akiknek eddig nem sikerült, vagy az egyik vagy a másik fél problémájából. Testileg, lelkileg és szellemileg nyújt segítséget Tanítónk módszere a különféle daganatos betegeknek és azoknak is, akiknél a daganatos megbetegedés még kialakulóban van. Így nekünk is örömet és sikerélményt ad a szinte naponta megtörténõ csoda: Az emberek megtalálják a Jóistent, és Önmagukat. Köszönjük a hozzánk fordulók bizalmát és szeretettel várjuk Önöket és családtagjaikat.

 EspanolMe llamo Kopcsányi Márta, llevo 9 años al lado de Kovács-Magyar András,  nuestro mentor-curandero espiritual, y a la vez masajista de pie y de linfa.

 

Kovács – Magyar András desarrollo su método curativo hace más de 20 años y desde entonces lo aplica y lo enseña con mucho éxito y nos lleva al camino de la salud. En este sistema primero las ubicaciones del descanso de las personas se ponen en sitios libres de radiaciones terrestres por mis colegas y con la ayuda espiritual de András les limpiamos el aura.

 

Dado el primer paso lo siguen masajes de pies y masaje linfático para aquellos que quieren recuperarse.  Mediante el pie influimos alguno de los órganos y organismo humano y activamos el auto-recuperación de los órganos. Estimulamos el sistema linfático y el funcionamiento del sistema inmunitario, armonizamos la producción de hormonas, ayudamos al riñón y al sistema urinario y regeneramos al sistema nervioso. En los métodos curativos de Kovács - Magyar András transmitimos sus consejos acerca de la alimentación  y de este modo ayudamos en la desintoxicación  de los órganos, curamos los problemas de acidez estomacal, problemas digestivos, inflamación del intestino grueso y delgado, problemas de páncreas, obesidad. Además obtenemos éxito en la curación de problemas de oídos y de la vista.

 

Tenemos éxito con niños en tratamiento de hipertrofia de adenoides, refriado, dolor de garganta, inflamación de las amígdalas, bronquitis y enfermedad pulmonar. En este sistema curamos de modo único la diabetes, muchas personan dejan la insulina. Nuestra experiencia acerca de los niños que descansan sobre  radiaciones acuáticas subterráneas su sistema inmunitario responde mal a la inmunización frente a enfermedades y dentro de 3-4 meses aparece la diabetes. Milagrosamente después de un par de meses de tratamiento: masaje de pie, masaje linfático y mediante tratamiento energético se estabiliza la producción de insulina en el páncreas, desintoxicación del hígado, secreción billar, inflamación intestinal, nivel de glucosa en la sangre. En caso de personas mayores de edad después de que dejen la insulina les curamos con éxito problemas de calcificación venosa y aterosclerosis independientemente de la edad tanto niños de 2 años como mayores de 92 años que son la evidencia del exitoso método de Kovács - Magyar András.

 

Juego un importante papel en la recuperación de las enfermedades de la columna vertebral  los masajes del pie y de la linfa y aplicamos dichos métodos para curar quistes y miomas. Muchos recuperaron de VPH o virus del papiloma humano que causa enfermedades de transmisión sexual, de los síntomas de endometriosis lograron quedarse embarazadas aquellas que antes no lo han logrado. Los métodos de nuestro mentor András nos provee ayuda física, mental y espiritual para los diferentes tumores y nos agrada a todos cuando obtenemos éxito y las personas encuentran a Dios y a ellos mismos. Les agradecemos a todos vuestra confianza y les esperamos junto a sus familiares en el Centro Clínico Kovács-Magyar András.