Ifj. Zaicsek Gábor ( Gyógyítók )

Jelenlegi helyezés: 12

Összesen: 24287 pont

Ifj. Zaicsek Gábor

Értékelje a Gyógyítót: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 3490 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 20697 pont (2076 db szavazat)

Gyógyultak / betegek:

 100 pont (1 fő)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 24287 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+betegek+videó pontok)

Gyógyultak / betegség

Magamról

 

Módszereink lényege: Az orvosi diagnózisok és terápiák mellett, felhívjuk a betegek figyelmét arra, hogy az egészsége megőrzése és visszaállítása egyben saját felelősségünk is. Mindannyiunk kezében hatalmas gyógyító erő rejlik, ami alapvetően a változásra való hajlandóságon múlik. Változtathat érzelmeinek és energiáinak uralása érdekében: táplálkozásán, esetleg geopatikus fekhelyén, gondolkodásán, kapcsolatain vagy akár eszmevilágán. A fentiekhez készséggel adunk iránymutatást és segítséget oktatásainkon, állapotfelmérésen, reflexológia vagy masszázs módszereinkkel.

 

 

Ifj. Zaicsek Gábor vagyok, 2007 óta vagyok Kovács-Magyar András tanítványa. A vágyat, hogy emberekkel foglalkozzak és szolgáljam őket, már kiskorom óta szívügyemnek érzem.

 

Szüleim érdeklődéséből adódóan, a képzőművészet alkotói közelségbe került hozzám és 18 éves koromig teljesen áthatott ez a szemlélet. Mégis, ezt a láthatóan erősen kirajzolódó pályát megtörte a mélyebb önismeret szükségessége.

 
Az indíttatás, hogy egy új útra lépjek 18 évesen történt. Saját bőrömön tapasztalhattam meg a csodálatos gyógymódok hiteles működését. Gerincferdülésem, csigolyaelmozdulásaim és szívpanaszaim voltak. Kovács-Magyar András tanításainak és általa összerakott tudatos életmód-programnak köszönhetem a gyógyulásomat. A Matrix Drops Protokoll segítségével Én és Családom komoly életminőség-emelkedésben részesülhettünk. A Matrix Drops Protokoll egy egészként képviseli az embert, lépésről lépésre öntudatára ébredhet az alkalmazója.
 
Meg kellett értenem, hogy a fizikai testemen túli energetikai-, érzelmi-, gondolati-, kapcsolati-, lelki- és szellemi világaimmal való foglalkozás, ez irányba való tanulás elengedhetetlen, ha boldog, kiegyensúlyozott és egészséges szeretnék lenni.
 
Ezek a megtapasztalások inspiráltak arra, hogy elsajátítsam a KMA masszázst, a 126 ízület átmozgatásának művészetét. Manuális módszerekkel, fájdalommentesen gerinc- és ízületproblémákat oldunk meg.
 
Munkám egyedisége, hogy egy speciális izomlazítást, a mély-izommasszázst alkalmazom a gerinckezeléssel ötvözve. Kellően eloszlatom az izombeállásokat, felszabadítom a gerincet a feszült izmok fogsága alól. Majd ebben a fellazult állapotban végzem el az ízületek átmozgatását kontinensek ősi technikáival.
 
Lumbágó, gerincsérv, gerincferdülés, lúdtalp, teniszkönyök, nyaki-, váll-, térd-, csípőízületi beállásokat oldunk meg ezzel a masszázs-terápiával, melyet Kovács-Magyar András foglalt rendszerbe.
 
„Segíts magadon, Isten is megsegít” régi közmondás gerincét alkotja tevékenységünknek. A változás csakis változtatással érhető el!
 
Azon szerencsések közé tartozhatok, aki Kovács-Magyar András Matrix Drops Irodájának kollégájaként egy csodálatos csapatban dolgozhatok. Három gyermekemmel és Feleségemmel mindent megteszünk, hogy környezetünknek életmódunkkal követendő mintát mutassunk.

Szeretettel várom mindazokat, akiken mély-izommasszázzsal, energia-kezeléssel, emléksúly-levétellel és Matrix Drops Computeres méréssel segíthetek a Tábornok utcában és Nagykovácsiban egyaránt.
 
Hálásan köszönöm Kovács-Magyar Andrásnak és Ildikónak, hogy tanításaik által munkásságomat igaz tartalommal, szellemiséggel tölthetem meg.
Ifj. Zaicsek Gábor