Dr. Dénes Tibor ( Gyógyítók )

Jelenlegi helyezés: 6

Összesen: 415621 pont

Dr. Dénes Tibor

Értékelje a Gyógyítót: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 50704 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 363717 pont (36432 db szavazat)

Gyógyultak / betegek:

 1200 pont (12 fő)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 415621 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+betegek+videó pontok)

Gyógyultak / betegség

Sánta Józsefné

  • Csípőtáji fájdalom - sacrocoxalgia
  • Hátfájás - dorsalgia

Kiss János

  • Alvászavar - dyssomnia - somniopathia

Magamról

Módszereink lényege:

Az orvosi diagnózisok és terápiák mellett, felhívjuk a betegek figyelmét arra, hogy az egészség megõrzése, visszaállítása saját felelõsségünk is egyben. Mindannyiunk kezében hatalmas gyógyító erõ rejlik, ami alapvetõen a változásra való hajlandóságukon múlik. Változtathat érzelmeinek és energiáinak uralása érdekében: táplálkozásán, esetleg rossz fekhelyén, gondolkodásán, kapcsolatain vagy akár eszmevilágán. A fentiekhez készséggel adunk iránymutatást és segítséget, reflexológia és masszázs módszereinkkel.

 

Manuál-terápia és trigger-pont kezelés:

 

Gyermekként is csodálattal hallgattam, olvastam Jézus Urunk cselekedeteirõl, csodáiról. Egy pillantásával, egy mozdulatával megszabadította a hozzá fordulókat a legmodernebb orvostudomány által is gyógyíthatatlannak tartott bajoktól. Akire ránézett vagy rátette a kezét, annak a hét szentségében valami megváltozott, meggyógyult. Ezen tudás után kutatva találtam rá Kovács - Magyar András szellemi iskolájára, egyedülálló gyógyulási, gyógyítási rendszerére. Tanítványaként e rendszeren belül táltos masszázsra, talp- és nyirokmasszázsra várom szeretettel az egészségüket megõrizni, illetve a gyógyulni vágyókat.

 

Nemcsak fej-, nyak-, hát- vagy derékfájdalmak, lumbágó, gerincsérv, csípõ, térd, boka, váll, könyök, csuklóproblémák megoldásához nélkülözhetetlen a táltos masszázs, de kulcsfontosságú minden belsõ szervi betegség gyógyításában is. Ha egy csigolya elmozdul, attól függõen, hogy milyen típusú idegszálat nyom vagy húz, okozhat fájdalmat, zsibbadást, de érinthet szerveket, vezérlõ idegrostokat is. Ezért szinte minden betegség gyógyításánál az elsõ lépések között kell, hogy szerepeljen a gerinckezelése, hogy a központi idegrendszer és a szervek közti információáramlás akadálytalan legyen.

 

Aki pedig amellett, hogy földsugárzás-mentes helyen hajtja álomra a fejét, még a gerincét is "szervizelteti" évente egy-két alkalommal, rengeteg problémától és gyógyszertõl kíméli meg magát. Ez igaz a talpmasszírozásra is. A talp reflexpontjain keresztül gyógyulásra, illetve egészséges mûködésük megõrzésére, méregtelenítésre ösztönözzük a hormon, az emésztõ rendszert,a nemi- és az érzékszerveket,az immunrendszert,hogy csak néhány dolgot említsek.

 

A nyirokmasszázs pedig általános áldás napjaink emberének, aki a mindennapi rohanás, helytelen táplálkozás mellett képtelen idõt szakítani a sportolásra, megfelelõ testmozgásra. Ha lelassulnak izmaink, lelassul a nyirok áramlása, ezzel az immunrendszerünk és a méregtelenítés is. Gyulladáskeltõ, mérgezõ, öregítõ anyagok halmozódnak fel a szervekben, bõrben, izmokban, izületekben, egyre nagyobb károsodást okozva azokban. Akár allergiás problémák is kialakulhatnak.

 

A betegségek,a fájdalom azt jelenti,hogy valamit nem jól csinálunk,valamin változtatnunk kellene,mert már "betelt a pohár".A gyógyuláshoz sohasem elegendõ csak egy fájdalmas csigolyát vagy csak a legnagyobb panaszt okozó szervet kezelgetni. Sajnos attól pedig, hogy gyógyszerekkel elnyomjuk ezeket a jelzéseket,a probléma,a kiváltó ok még megmarad.

 

Várunk mindenkit sok szeretettel. Ajánlom, aki kezelésre, vagy állapotfelmérésre érkezik és ideje engedi, idõzzön el kicsit nálunk. Testünk, lelkünk, szellemünk mûködésérõl, harmóniájáról biztosan fog néhány új, érdekes, tanulságos gondolatot hallani, megtapasztalni.

 

"Éljünk úgy, ahogy élhetnénk!"

Isten-Isten

 

 

Desde mi infancia escuchaba y leía sobre la labor y milagros de (cselekedet) Jesucristo. Con una sola mirada suya y con un solo tacto libero a todos de enfermedades que eran imposibles de curar aun con la ciencia médica más moderna. Durante la búsqueda de los milagros de Jesucristo encontré la escuela espiritual de Kovács-Magyar András sus métodos curativos y su sistema curativo únicos. Como aprendiz y colega de András espero a todos con esperanzas de recuperarse de la salud con mis brazos abiertos para el masaje Táltos y masaje de pie y de linfa.

 

No solo es imprescindible el masaje linfático para dolores de cabeza, de cuello o de la cadera sino también para problemas de lumbago, hernia discal, cadera, rodilla, tobillo, hombros, codo y muñecas, además es un punto clave para el tratamiento de cualquier enfermedad de órganos internos. Si una vértebra se deslocaliza o desplaza, independientemente de que impulso nervioso presione o tire, puede producir dolor, hormigueo, pero puede afectar a órganos y los nervios motores también. Por todo ello entre los primeros pasos de tratamiento curativo tiene que estar el tratamiento de la columna para que entre el sistema nervioso central (SNC) y los órganos fluya la información sin dificultad alguna.

 

Aquellos que tienen su sitio de descanso libre de radiaciones terrestres y se somete a los tratamientos curativos de la columna 1-2 veces anualmente se salva de muchos problemas y medicamentos muestra respeto uno mismo. Lo mismo pasa con el masaje de pie, mediante los puntos de reflexión estimulamos a las hormonas a la mejora, al mantenimiento de la salud y a la desintoxicación del cuerpo, al sistema digestivo, a los órganos de copulación y el propio organismo, al sistema inmunitario, para mencionar unos cuantos de los muchos.

 

El masaje de linfa es una bendición para los hombres de hoy aquello que debido a las prisas diarias y a la mala alimentación no es capaz de sacar tiempo para hacer deporte y suficiente ejercicio físico. A medida que se nos ralentizan los músculos, se ralentiza el flujo linfático y con todo ello también nuestro sistema inmunitario y la desintoxicación del cuerpo. Se acumulan en nuestro organismo en la piel, en los músculos y en las articulaciones materias que generan inflamaciones, toxinas y materias de envejecimiento de células causando mayores daños para ello y además pueden provocar síntomas alérgicos.

 

Las enfermedades y el dolor nos sugieren que hacemos algo mal y debemos cambiar en algo porque se harto el cuerpo. Para la recuperación completa nunca es suficiente tratar el dolor de un solo vertebra o tratar un síntoma grave y lamentablemente al tratar los problemas con medicamentos solo reprimimos los síntomas porque el problema y la razón de enfermedad sigue existiendo.

 

Esperamos a todos con mucho cariño para tratamientos curativos y el análisis del estado de la salud y les recomiendo pasar tiempo en el centro clínico si su tiempo les permite. En la clínica van a escuchar cosas interesantes sobre el funcionamiento  harmónico del cuerpo y del espíritu y de las experiencias vividas respecto a ello.

"Vivir como pudiéramos vivir!"

Dios-Dios