Videók - Csodálatos gyógyulások

Karácsony ünnepe - Jézus Urunk születésnapja - Budakálász 2009.12.21.

727 Megtekintés
2009. december 21-én, a Jóisten a tenyerén Budakalászra hozott bennünket, hogy együtt ünnepelhessük a világ legszebb, leggyönyörűbb lelki – szellemi ünnepét, Jézus Urunk születésnapját.
     Tekintse meg filmünket - részletekben folytatódik:



Születésnapot jöttünk köszönteni, Jézus Urunknak, szellemi vezetőnknek, lelkünk reménységének, útmutatónknak a születésnapját. Egy titokzatos helyre jöttünk. Szent György a nemes lelkű keltákkal i.e. 500 évvel bejött a Pilisnek ebbe a részébe, ahol most állunk. Egy gyönyörű várat és alagútrendszert építettek itt. A Kárpát-medence egyik legfényesebb szellemi központját építették itt fel. A 400-as években Attila ezt a várat felújította, majd az 1200-as években IV. Béla király hozta helyre a várat. A négy éves Szent Margitnak látomásai voltak itt.


Amikor közeledik a Karácsony, sok helyen az emberek „betlehemet” állítanak. Betlehem egy város! Ilyenkor az emberek eszébe jut egy jászol, Jézuskával.  Jártam a világot és tapasztaltam, hogy Jézus Urunk születését palotában ábrázolják, domborműveken, festményeken. Az 1200-as, 1300-as években történt valami, Jézus Urunk születését előbb düledező palotában, majd egy istállóban, bárányok, szamarak, barmok között ábrázolják. Elég hosszú idő telt el, amíg a megoldásra rájöttem.

Az emberek az egész világon olyan programokat futtatnak, tudva, vagy tudatlanul, amellyel a boldogság lehetőségét is elveszik egymástól. Ezzel megmételyezik az életüket. Lássuk, mik ezek a programok.

Az ember azt hiszi, hogy az igazi ajándék egy tárgyhoz kötődik. Ez csak „átmeneti” örömöt ad. Mi az ajándék? Erre mindenkinek rá kell jönnie. Az ajándék egy nagyon titokzatos dolog. Édesapám elmondta, hogy neki minden pillanat ajándék. Ő minden pillanatban megérezte a csodát, hogy süt a nap, hogy este fenn van a hold, hogy ragyogó a napsütés, vagy olyan jó csípős hideg van. Ajándék az is, hogy hall, lát, ölel, jár, mozog, jó ízeket érez. Ki adja ezt az ajándékot? A Jóisten.

Karácsonyt ünnepelünk, ez a legszebb ünnep, amit egész évben várunk, egy olyan álom, amit dédelgetünk magunkban. Kétezer évvel ezelőtt a Jóisten a világ legcsodálatosabb ajándékával várt bennünket. Megszületett az az ember, akit vártunk, Jézus Urunk. Ő életünk legnagyobb ajándéka, megmutatta nekünk az élet szépségét, megmutatta az utat, visszaadta egészségünket, testileg – lelkileg – szellemileg. Őt igyekeztek követni a nagy királyaink. Tanítását magunkba foglaltuk, az életprogramja szerint élhetünk, és megtalálhatjuk a boldogságot, akit mindenki keres, megtalálhatjuk az ajándékot.

Jézus Urunk egy királynő gyermeke, édesapja maga az Isten. Jézus Urunk az Isten fia. Tudjátok mekkora csoda volt ez akkor? Micsoda boldogság volt az embereknek, hogy a reményük, a hitük, az elképzelésük ott volt testet öltve. A királyok ajándékot vittek neki, aranyat, mirhát. Mi egy szép Jézus szobrot szeretnénk itt állítani…
 
Kovács – Magyar András Táltos Karácsony
 

Karácsonyi mese
 
Mindnyájunk képzeletében él egy idillikus, vágyott kép a Karácsonyról. Hozzá tartozik a fenyő, a puha fehér hó, a csend, békesség, a Nap, a tűz melege, gyertyák fénye, angyalok érintése, finom ízek, illatok élvezete, szeretett lények közelsége, ölelése.
 
December 21-én Jézus Urunk születésének szent napján mindez a csoda megadatott azoknak, akik Kovács-Magyar András, s általa a szellemvilág hívására eljöttünk szent időben, szent helyre ünnepelni. Arra a helyre, ahol hamarosan egy álom megtestesüléseként Jézus Urunk hatalmas, áldást osztó szobra fogja átölelni az egész országot.
 
A Világ Világossága az év legsötétebb napján érkezik a világba, amikor testünk, lelkünk, szellemünk áhítozik a fényre, melegségre.
 
Egyre több helyen olvashatjuk, hallhatjuk, hogy komoly teológusoknak is fejtörést okoz Jézus Urunk születésének időpontja, de azt már bizonyossággal kijelentik, hogy ez nem december 24-25- re tehető. S, hogy mikor van Karácsony? A természet megmutatta! December 21-ére fehérbe öltözött a táj, elült a szél, a dermesztő hideg megenyhült, felsütött a Nap, énekeltek a madarak.
 
Miénk lett a legnagyobb ajándék, melytől csillog a szemünk, mosolyog a lelkünk!
Jézus Urunk Szent Szelleme arra tanít, vegyük észre a jelen pillanat adta csodát, éljünk itt és most, mert ez a Valóság!
 
S a képzeletet csak a valóság múlja felül.
Másnaptól az idő megváltozott- eső esett, a hó elfogyott- a Jó Isten jelet adott!
S, ahogy a természet örök körforgásában váltakoznak a fény és sötétség időszakai, ugyanúgy változnak a történelmi korok ,,fényviszonyai".
 
Napjainkban újra felerősödik az emberekben a vágy a Fény felismerésére, megtapasztalására. Hisz a fény a sötétségben is világít, csak a sötétség nem veszi észre. Ha bent tartózkodunk egy sötét szobában, s egyszer csak kinyílik az ajtó, mi történik? Vajon van- e bátorságunk kinyitni a bennünk rejlő ajtót, s befogadni a beáramló fényt?
 
A Jó Isten elküldte elsőszülött fiát a világnak, s az ő születésnapját ünnepeltük.
Felmerülhet bennünk a kérdés, mit adhatunk mi a Jó Isten Fiának, a fénynek magának?!
 
Erre a kérdésre egy öt éves kislány gyermeki- isteni bölcsességével adta meg a választ:
,,Én már tudom mit adhatok Jézuskának! A szívemet adom."
Tanuljunk tőle, s ne csak ilyenkor Karácsonykor.
 


Fohász
 
Kinyitom szívem ajtaját,
Jer be Jézus, jer be hát,
Magamba fogadlak.
Te bennem vagy, s én Tebenned,
Atyánk s Anyánk bennünk,
S mi Őbennük.
Éltem minden pillanatát néked ajánlom,
Légy vezérlő csillagom!
Gyújts lángot a lelkembe,
Hogy szellemem tüzesítse!
Véled Mennyekig repüljek,
S másokat is magammal repítsek.
Megnyitom lelkem ajtaját,
Jer be szerelmes Jézusom, jer be hát!