Nagyfokú gerincferdülés ( kypshoscoliosis ) gyógyulása

Két masszázs hatására a gerincem teljesen kiegyenesedett, az ortopédián csodálkozva nézték, hogy az eddig szoros fűző, sehogy sem illeszkedett a hátamhoz.

A jobb lapockámban elődomborító, nagyfokú gerincferdülésem ( kypshoscoliosis ) volt. Ortopédiára jártam, ahol a rendszeres tornát javasolták, és ha nem enyhül a nagyfokú gerincferdülésem, akkor fűzővel fogják fokozatosan visszahúzatni a gerincem. Azt mondták, fiatal vagyok még, könnyen ki is nőhetem ezt a betegséget. Gyógytornával próbálkoztunk, de semmit sem javultam.

 

Édesanyám olvasta Kovács - Magyar András "Gyógyító Táltosok nyomában" című könyvét, amelyből megtudtuk, hogy a további terhelés, tornák, tovább rontják a gerincem állapotát. A gerincem deformálódása közben a jobb tüdőm kisebb lehet, mint a bal és könnyebben megfázhatok, vagy hajlamos lehetek a szív és májbetegségre, a hasmenés és a szorulás váltakozásaival is számolnom kell.

 

Kovács Péter

Kovács Péter

 

Ezután kezelésre jelentkeztem a Gyógyító Központba. Kovács Péter masszázsterápiát alkalmazva helyre tette az elmozdult csípőcsontomat. A kezelés előtt hasra fektetett, és megmutatta, hogy az egyik lábam hosszabb, mint a másik, ez a keresztcsont elmozdulásából fakad. Mindig a vállamon hordtam a súlyos iskolatáskát, gerincferdülés lett a következménye. A második gerinckezelés hatására olyan egyenes lett a gerincem, hogy a lapockám a mellkas szintjébe simult vissza. Azt javasolták, hogy felsőtestem izmait erősítsem sporttal, inkább a nehéz táskát a hátamon viseljem.

 

Köszönöm, hogy fűző helyett egyenes gerincet kaptam!

H. Krisztina, Dombóvár

 

 

Címünk:

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A. I. emelet / 11. ajtó

(XIV. kerület, a 2. metró Stadionok megállójánál)

Telefonszámaink: +36.1.251.4983, +36.1.222.3186

 

 

Kovács – Magyar András: Gerincbetegségek gyógyítása

Kattintson a képre:

 

 

 

 

 

Kovács – Magyar András

 

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu

 

 

 
Legújabb gyógyultak