Csípőfájdalom csodálatos gyógyulása

M. Miklós (51 éves), a jobb forgójában érzett nagy fájdalom miatt kereste fel gyógyító központunkat.

„A hét majdnem minden napján mozgok. Teniszezek, úszni járok, futok. Én megteszek a szervezetemnek mindent, hogy egészséges legyek. Nem is volt semmi bajom addig, míg egy napon teniszezés közben egy labda visszaütésénél elestem és meghúzódott a jobb combom. Néhány nap múlva elmúlt a combomban lévő húzódás, de kb. egy hónap múlva elkezdődött a jobb forgómban egy enyhe szúró fájdalom. Minden lépésnél éreztem. Ez egyre erősödött, és kb. két hónap múlva már bicegtem a fájdalomtól. Sőt már sem futni, sem teniszezni nem tudtam. Bírtam még így egy hónapig, de a mozgásom egyre jobban beszűkült.

 

Elmentem az egyik sebész barátomhoz, de nem volt megnyugtató, amit mondott:

– Drága barátom, három év a sorban állás a csípőprotézisre! Én elintézem, hogy soron kívül meg legyen csinálva a műtét, megpróbálhatok néhány fizikoterápiát, de nem sokat fog javítani.

Igencsak megdöbbentem azon, amit mondott, és hogy nincs más lehetőség, csak a műtét.

 

Martin Ferenc kezel

Martin Ferenc kezel

 

Úgy gondoltam, utánanézek néhány alternatív módszernek. Így jutottam el Kovács - Magyar András gyógyító központjába. Az interneten nagyon jó referenciákat olvastam és úgy gondoltam, utánajárok, tudnak-e rajtam segíteni. Elmentem a gyógyító központba, ahol megállapították, hogy rossz helyen van az ágyam, földsugárzás felett fekszem, ami gátolni fogja a gyógyulásomat. Kimérettem a fekhelyemet, jó helyre tettem az ágyamat. Ezután Martin Ferenc gyógyítóhoz kerültem. Három kezelést kaptam, ami egy kicsit fájdalmas volt, de megérte. Vissza tudtam menni a teniszpályára teniszezni, és már egy hete futok is. Megkínlódtam ezzel az eséssel, de éreztem, hogy az alternatív módszerek alkalmazása megoldás lesz számomra. Köszönöm a gyógyulást.”

 

Elérhetőségünk:

Tel.: +36-1-222-3186, +36-1-251-4983

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu

 

 

 

Legújabb gyógyultak