Hírek - egészség

Mellrák ( carcinoma mammae ) csodálatos gyógyulása

1057 Megtekintés

2001-ben bal mellemből rosszindulatú mellcsomót távolítottak el. Keresni kezdtem a megoldást gyógyulásom érdekében.

2005-ben csigolyáimon csont áttétek keletkeztek. Véletlen folyamán találtam rá a Táltos módszerrel gyógyítókra, akik mindent megtettek értem. Lakásomban kimérettem a vízér-, és földsugárzások elhelyezkedését, ennek alapján semleges, sugárzás-mentes helyre tettem fekhelyem. A Táltos kezelések hatására elmúltak a csont áttétek ( metasztázisok ).

 

2007-ben éreztem, hogy valami gond van velem. Újra felkerestem a gyógyítókat, akik azonnal orvosi ellenőrzésre küldtek. Ellenőrzés alkalmával a jobb mellemben találtak rosszindulatú daganatot, kialakult a reflux betegség, a pajzsmirigy alulműködés, emésztőrendszer gyulladás, mert folyamatosan gyógyszert szedtem az elmúlt időben.

 

Hormon tabblettát szedtem, ami arra szolgált volna, hogy védjen meg az újabb áttétek és daganatok keletkezésétől. Sajnos ez nem bizonyult hatásosnak. A sok negatív mellékhatást szerintem a rendszeres gyógyszerszedés okozta.

 

Nem voltam hajlandó újra műttetni magam és kemoterápiát alkalmazni.

 

Kopcsányi..Ildikó – Hegedűs..Mária – Kopcsányi..Márta

Kopcsányi..Ildikó – Hegedűs..Mária – Kopcsányi..Márta

Helyszín: Sárospatak - Szent Erzsébet tiszteletére állított Táltos fénypad

 

Táltos módszerrel kezeltettem magam. Hegedűs Mária elengedte rólam a reám tapadt szellemet, Kopcsányi Mártikánál talpmasszázson voltam. Kopcsányi Ildikóval Táltos meditációs módszert alkalmaztunk. A meditáció alkalmával éreztem és láttam, a tökéletesen egészséges testemet, és azt, ahogy kivesszük és elégetjük mellemből a rosszindulatú csomót.

 

Rájöttem, hogy újra be kell tartanom a gyógyítók által ajánlott étrendet. Jelentős változást vittem véghez táplálkozási szokásaimban: étrendemből kihagytam a tejet, sajtot, cukrot, tojást, disznóhúst,  a fehér lisztet és a szóját tartalmazó ételeket.

 

Két hónap után újabb orvosi ellenőrzést végeztek rajtam. Nagy örömömre eltűnt mellemből a rosszindulatú melldaganat, a csomónak nyoma sincs. A refluxom is megszűnt, az emésztésem teljesen jó. Végtelenül örülök csodás gyógyulásomnak, elmúlt még a pajzsmirigy alulműködés is!

 

Hála Istennek, Kovács – Magyar Andrásnak és a gyógyítóimnak.

Köszönettel és szeretettel:

Györgyi

 

 

Mellrák – emlőrák ( carcinoma mammae )

- orvosi szemmel

 

Az emlőrák a nők leggyakoribb rosszindulatú daganata. Gyakorisága növekedést mutat, főleg az idősebb korosztályban. A betegségben szenvedő nők átlagos életkora: 60-61 év. Magyarországon napjainkban évi kb. 5000-5200 új emlőrákos megbetegedéssel számolhatunk.

 

Nem szült nők, valamint azok, akiknél az első gyermek születése 35. életév után történt, mintegy 1,5-szeres valószínűséggel betegszenek meg emlőrákban. A késői menarche (első menses ideje) és a korai menopausa (menses elmaradásának ideje) azonban csökkenti a betegség veszélyét. Méhrák előfordulása esetén az átlagosnál nagyobb a mellrák kialakulásának a veszélye, és fordítva. A fejlődő országokban ritkán fordul elő, szemben a fejlett országokban észlelt magas előfordulási gyakorisággal (kivétel Japán!). Az étkezési tényezők, különösen a zsírdús étrend is okozhat némi különbséget az incidenciában. A fogamzásgátló tabletták úgy tűnik, hogy nem emelik az emlőrák kockázatát. A klimax idején alkalmazott ösztrogén tartalmú hormonpótló készítmények viszont vélhetően kisfokban emelhetik a rizikót.

 

 Test – hőenergia felvétel: Bal oldali mellrák sugárkezelés után

Test – hőenergia felvétel: Bal oldali mellrák sugárkezelés után

 

Az emlőrák leggyakrabban a szervben található mirigysejtekből és a tejutak falát bélelő elemekből indul ki. Megjelenését tekintve lehet egyszeres göb, de bizonyos ritkább fajtáiban a gyorsabb növekedésből eredően az emlő csaknem egészét érintő beszűrtségét látjuk.

 

Legtöbbször fájdalmatlan elváltozás képében, véletlenszerű leletként jelenik meg. Nemegyszer kisebb-nagyobb sérülést követően fedezi fel a beteg, és a sérüléssel okozati összefüggést gondol. Általában ez nem állja meg a helyét, csupán arról van szó, hogy a trauma miatt a beteg áttapintja emlőjét, és így észleli a már régebben kezdődő betegséget. A környező erek nyomása miatt feszülés jelentkezhet, tehát a fájdalmas elváltozás még nem zárja ki rák jelenlétét. Bizonyos esetekben az emlőbimbóból véres szivárgás észlelhető, máskor a bimbó behúzottsága, az emlő deformálódása vagy a bőr "narancshéjra" emlékeztető duzzadt-behúzott volta hívja fel a figyelmet a kórfolyamatra.

 

Test – hőenergia felvétel: jobb oldali mellrák

Test – hőenergia felvétel: jobb oldali mellrák

 

Az emlőkben talált csomók jelentős hányada jóindulatú, azaz nem növekszik korlátlanul a környező szövetek felé, nem tör be az érrendszerbe, és nem ad áttéteket más szervekbe. Körülhatároltak, elmozgathatók, sokszor egyértelmű tok veszi körül őket. Szövettani elemzésüket követően döntenek a szakemberek a további tennivalókról. Az esetleges későbbi elfajulás lehetőségének kizárására ilyen esetekben is sokszor az eltávolítás a választott megoldás. A leírtakkal ellentétes, vagyis agresszív tulajdonságú, a környezetet beszűrő és áttétképzésre hajlamot mutató folyamatok komolyabb problémát jelentenek.

 

Előrehaladott esetekben a megbetegedés elérheti a közeli vagy messzebb eső nyirokcsomókat, távolabbi szerveket is. Elsősorban a hónalji, mellkasi, nyaki nyirokcsomók, illetve a csontok, a tüdő, a máj és az ellenoldali emlő jöhetnek szóba e tekintetben. A mellkas falára ráterjedve néha annak kemény megvastagodása is tapasztalható.

 

Egy-két centiméteres daganat az emlőben már egyszerű tapintással is észlelhető. A kisebb elváltozások felismerésének legelterjedtebb eszköze az úgynevezett mammográfia, az emlő speciális röntgenvizsgálata. Legújabb és talán az egyik legérzékenyebb kimutatási módszere az emlődaganatnak a test – hőenergia diagnosztika, amely révén már az igen korai stádiumban felismerhetőek a daganatos sejtek. Ennek azért van jelentősége, mert a hagyományos képalkotó technikákkal „csak” bizonyos méretet elért daganattömeg mutatható ki, és a sokszor igen agresszív mellrák esetén ilyenkor már gyakran van áttétképződés is, ami megnehezíti a gyógyítást.

 

Test – hőenergia vizsgálat esetén nem kell megvárni a daganattömeg kialakulását, jóformán már „néhány” sejt eltérő működése is észlelhető – sokkal jobbak a gyógyulás és így a beteg esélyei. A diagnosztikus fegyvertárba tartoznak még az ultrahangvizsgálat, és a komputeres röntgeneljárások is. Az e módszerek segítségével igazolt elváltozásokból ambuláns körülmények között is történhet mintavétel, mely a szövettani hovatartozás megítélését szolgálja. Távolabbi terjedés kiderítésére a test – hőenergia diagnosztika mellett csont-izotópvizsgálat, mellkasröntgen, hasi ultrahangvizsgálat és a laboratóriumi paraméterek ellenőrzése jöhetnek szóba.

 

Fontos tudni, hogy a vizsgált daganat hormon érzékeny-e, érett vagy differenciálatlan, azaz agresszívebben viselkedő sejtekből áll-e (ennek megítélését segítheti bizonyos, az embrionális állapotra jellemző anyagok kimutatása), és hogy milyen intenzitású a daganatsejtek szaporodási tendenciája (erre az örökítő molekulák, vagyis a DNS anyagcseréjének mérése szolgál).

 

A daganat mérete, környezetéhez való viszonya, az erekbe történő beterjedése, a nyirokcsomók, illetve a távolabbi szervek érintettsége és a szövettani típus alapján négy fő és több alcsoportot, stádiumot különböztethetünk meg. Értelemszerűen a gyógyulás esélyei annál jobbak, minél korábban ismerik fel a betegséget.

 

Test - hőenergia felvétel: kezdődő időskori mellrák

Test - hőenergia felvétel: kezdődő időskori mellrák

 

Az adott betegség stádiuma, a beteg életkora, általános egészségi állapota, valamint a szövettani és biokémiai jellegzetességek együttesen határozzák meg, hogy a gyógyító eljárások melyikét, illetve melyek kombinációját és milyen sorrendben alkalmazza a kezelő orvos. Minden eset egyedi mérlegelést igényel. A sebészi, radioterápiás és gyógyszeres lehetőségek széles skálájának még érintőleges felsorolása is meghaladná írásunk kereteit.

 

A mellékhatások kellemetlenségeinek vállalása azonban sokszor elkerülhetetlen a kezelési protokollok során. Éppen ezért örvendetes, hogy a mai hölgyek számára már lehetőségként rendelkezésre állnak Kovács - Magyar András Táltos gyógyító módszerei, ahol ezekkel a mellékhatásokkal nem kell számolni, illetve amennyiben az általuk javasoltakat maradéktalanul megfogadják és betartják, akkor sokszor véglegesen meggyógyítható műtét és kemoterápia vagy sugárkezelés nélkül is a mellrák.

 

A gyógykezelés mellett nyilvánvalóan szükséges az említett rizikófaktorok lehetőség szerinti kiiktatása és a fokozott kockázatnak kitett csoportok rendszeres ellenőrzése.

 

A tünetmentes, jelentős rizikófaktorral nem rendelkező nők esetében a következő ajánlások tehetők:

- 40 év alatt havonta önvizsgálat, évenként orvosi szűrővizsgálat;

- 40 és 50 év között havonta önvizsgálat, évenként orvosi szűrővizsgálat, egy-két évente somatoinfra vagy mammográfia;

- 50 év felett havonta önvizsgálat, évenként orvosi szűrővizsgálat és test – hőenergia diagnosztika vagy mammográfia

 

Dr. Pusztai Zoltán, szülész – nőgyógyász szakorvos

 

 

Kovács – Magyar András