Hírek - egészség

Derékfájdalom ( lumbago ) és görcsös combfájdalom gyógyulása

898 Megtekintés

V. István, 50 éves úr gerincproblémáival kereste fel Gyógyító Központunkat. A bal forgójában és combjában erős fájdalmat érzett. A kezében lévő ínhüvelygyulladástól pedig korlátozottan tudta mozgatni az ujjait, melyek erőtlenek voltak.

„Több ízben jártam orvosnál problémáimmal, de hathatós sikert sajnos nem lehetett elkönyvelni. Lábamra kenőcsöt kaptam, ami csökkentette a fájdalmat, de csak ideig-óráig. A kezemet be akarták gipszelni, de ezzel nem értettem egyet. A természetes gyógymódokban sajnos akkor még nem hittem, és itt követtem el a nagy hibát. De hát gyakran követünk el hibákat életünkben. Sokat hallottam a gyógyító módszerekről és úgy gondoltam, ha másoknak sikerült meggyógyulni, nekem miért ne lenne szerencsém?

 

Kezelésre jelentkeztem Kovács - Magyar András módszerével gyógyítóknál. Tanácsukra, (a gyógyító módszer első lépéseként) feltérképeztettem lakásomban a földsugárzás zónák elhelyezkedését. Miután földsugárzás-mentes helyre került az ágyam, megváltozott minden. Jobban tudtam aludni, nyugodtabb voltam, lazább volt minden izmom, egyszóval jobban éreztem magam.

 

Martin Ferenc gerinckezelés

Martin Ferenc - gerinckezelés

 

Majd Martin Ferenc gyógyítóhoz kerültem kezelésre, masszázsra. Már az első kezelés után maradandó javulás történt. A kezemmel már tökéletesen tudtam fogni, volt benne erő! A lábam görcsös állapota is javult. A második kezelés után a lábamban a fájdalom teljesen elmúlt. A hátamban, a lapockámnál már régóta fájt egy kicsit, de akkoriban az orvos azt mondta, hogy a munkám miatt ez már meg fog maradni, így nem is mondtam Martin Ferencnek, hogy ez is fáj, de a harmadik kezelés után észrevettem, hogy már a hátam sem fáj.

 

Nagyon sajnálom, hogy eddig nem hittem ezekben a módszerekben. Már régen túl lennék ezeken a problémákon, nem kellett volna sokáig szenvednem.

 

Nagyon köszönöm Kovács - Magyar Andrásnak, hogy egy olyan módszert ismertet meg a világgal, amivel valóban meg is lehet gyógyulni. Köszönöm tanítványának, Martin Ferencnek gyógyulásomat!”

V. István

 

 Címünk:

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(a 2. metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

 

Telefonszám:

+36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu