Flóri Gabriella ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 65

Összesen: 56382 pont

Flóri Gabriella

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 14668 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 41714 pont (4179 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 56382 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Földsugárzás okozta gondok
  • Krónikus gyulladások

Magamról

Kovács-Magyar András közvetlen megkeresését akkor ajánlotta egy jó barátom, mikor szklerózis multiplex diagnózisát kaptam kezembe egy orvosi vizsgálatot követõen.

Ami legjobban meglepett találkozásunkkor, az volt, hogy számára mennyire érthetõ és átlátható volt akkori állapotom. Korábban egyáltalán nem voltam betegségre hajlamos. A találkozásunkat megelõzõ 2 évben 16 krónikus gyulladással kapcsolatos betegségem alakult ki, némelyik oly szinten, hogy operációra is sor került. Mindez sem az én, sem az orvosaim fejében nem kapcsolódott össze egy kórképpé.

Kovács-Magyar András nemcsak hogy értette, de számomra érthetõen el is tudta mondani azt a folyamatot, amely abba a teljesen leépült állapotba juttatott. Azonnal megfogadtam minden tanácsát, mert megértettem, hogy egy más minõségû élet megteremtéséhez meg kell értenünk az élet alaptörvényeit, és ezeknek megfelelõen tudatosan, és átfogóan kell alakítanunk a jövõnket. Földsugárzás-mentes helyre tettem a fekhelyem, megváltoztattam az étrendem és több kezelés alkalmával helyreállíttattam a gerincem állapotát.

Fél év elmúltával ma tünetmentes életet élek, és olyan egészségnek örvendhetek, amilyenre már nem is emlékeztem. Nem csak egyszerûen nem vagyok beteg, de az életem teljességében élem meg azt az egészséget, amelyet Isten nekem szánt.

Mindenki, akit ismerek, arra vágyik, hogy azzal a hétköznapi értelemmel, amellyel mindennapjait éli, képes legyen maga gondoskodni önmaga, családja egészségérõl és boldogságáról. Én ehhez megkaptam az útmutatást. Mi többet kérhetnék? A köszönetem Kovács-Magyar Andrásnak legyen annyira valós és teljes, mint minden információ, amelyet ezen a helyen kaptam.

Flóri Gabriella