Akóts Zsolt ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 181

Összesen: 104 pont

Akóts Zsolt

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 64 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 40 pont (4 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 104 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Mellrák - emlőrák - carcinoma mammae
  • Földsugárzás okozta gondok

Magamról

Akóts Zsolt(Akóts Zsolt Matrix Drops Computer tulajdonos által ismertetett történet egy kedves barát, jogász esetéről, amit a hölgy maga ismertet a cikk során.)

Szeretném megosztani Önökkel a gyógyulásom történetét, egy kilátástalan helyzetből pár hónap leforgása alatt, hogyan jutottam el a boldog és egészséges ember állapotáig.

Korábban, orvosi vizsgálatok sorozatát követően tájékoztattak arról, hogy a bal mellemben találtak egy 6,5 cm-es daganatot és áttétként a gyomromban 3 db 1 cm-es daganatot. A diagnózis hallatán úrrá lett rajtam a félelem, a pánik és az ijedtség.

 

Elmeséltem egy kedves Barátomnak, Akóts Zsoltnak, hogy mi történt velem. Segítséget ajánlott. Leültünk, első körben közel 2 órára. Kezdte felnyitni a szemem, megismertetett velem egy olyan világot, valamint egy olyan kvantum komputert amiről addig még nem hallottam. Több iskolát elvégeztem, doktori fokozatot követően számtalan szakvizsgával rendelkezem, ám az elmúlt 15 évben csupán az elmém képzésén dolgoztam. Emellett a nagy ”harci” kiképzés mellett, könnyen csorbul az ember érzelmi intelligenciája, keveset figyel önmagára. Az iskolák és munkahely támasztotta megfelelési kényszer további nagy erőket emésztett fel.
 
Kovács-Magyar András: A gyógyíthatatlannak tűnő betegségek megelőzésének és megoldásának kódjaiZsolt, aki évek óta tanul Kovács-Magyar Andrástól, rávilágított néhány dologra és megajándékozott egyik könyvével. Címe:
A gyógyíthatatlannak tűnő betegségek megelőzésének és megoldásának kódjai.

Életemben százával olvastam a könyveket. A kapott könyvet egy nap alatt kiolvastam. A könyv által folyamatosan közelebb került hozzám Zsolt által említett Matrix Drops és annak rendszere. Amikor először beszélt róla, egy olyan lehetőségként hivatkozott rá, amivel esély adódott a daganattal megküzdeni.
 
Javaslom mindenkinek, ez a könyv legyen ott a polcán! Tanulmányozza, olvassa, s fogadja meg ami benne van, ahogy én is tettem.

Kicsit hihetetlennek tűnt elsőre, hogy pusztán csak a könyvben leírtak szerinti protokoll elegendő a gyógyulás első lépéseként.

Ne fogyasszak glutént, cukrot, tejet, tojásfehérjét, kukoricát, szóját, olajban sült ételeket, hormonnal kezelt húsokat…, mérettessem ki a fekhelyem és tegyem az ágyam földsugárzás mentes helyre, és még néhány nagyon egyszerűnek tűnő dolog, amit a Matrix Drops Protokoll javasol.
 
Vízér és Hartmann zóna csomópontja
Mindent megértettem, megfogadtam, megcsináltam pár napon belül. Nagyon nagy volt a baj és szinte semmiségnek tűnt, amit meg kellett tennem önmagam gyógyulása érdekében. Amikor kimondják az emberről, hogy daganatos beteg, egyszeriben - az addig ismeretlen - halál szelének érzése járja át. Egy ilyen pillanatban bármilyen korábbi megrögzült szokásrendszerén hajlandó változtatni az ember. A szükséges lépések megtétele után Zsolt újra megmért a Matrix Drops Computerrel és kaptam Matrix Drops információkat.
  
Matrix Drops Computer
Akkor még nem tudtam tisztán értelmezni, mi a teremtő információ, de bizakodva szedtem a fizikai, kémiai anyagoktól mentes cseppeket. Zsolt folyamatosan mondta, az öngyógyító erőmet, az öngyógyító képességemet aktivizálja, erősíti a Matrix Drops (MD).
 
Az MD készítmények hatást a rákövetkező orvosi vizsgálatok szintén alátámasztották. Tökéletesen sikerült aktivizálnom az öngyógyító erőimet. Három hét rövid leforgása alatt felszívódott 3 db daganat a gyomorban, mialatt a 6,5 cm-es melldaganatom összement 3 cm-re. A kórházban köteleztek rá, de már magam is szerettem volna kézzelfogható visszacsatolást kapni, változott-e a korábbi diagnózis, ezért időközi ultrahangos vizsgálatra mentem. Az orvosok amikor meglátták az eredményt, nem hittek a szemüknek. Nagyon-nagyon örültem! Folytattam az MD készítmények szedését és csoda történt. Újabb 3 hét MD alkalmazás után megállapította a szakorvos: nincs a mellemben és a gyomromban sem daganat! A pozitív eredményt éppoly nehéz volt elhinnem, mint a betegségemről szóló rossz hírt pár héttel korábban.
 
A mélypontról való kiutat a szervezetem öngyógyító mechanizmusának beindítása tette lehetővé, amihez a kulcsok a titokzatos Matrix Dropszok voltak. Ekkorra már tudtam, mi a Teremtő információ! Közel kettő hónap alatt sikerült a daganatos elváltozásaimtól megszabadulni, azonban Kovács-Magyar András egyik filmjében felhívta a figyelmem a következőre: minden daganat mögött megtalálható valamilyen vírus, amely előkészíti a ”talajt” a betegségeknek. Matrix Drops információkkal szintén elérhető, hogy a szervezet megszabaduljon a vírusoktól. Így folytattam a vírusokkal való leszámolást, melyekre amúgy sincs gyógyszer, orvosi módszer. Talán mert a gyógyszerek elnyomó tendenciája, még inkább rejtetté teszik a vírusokat a felismerő rendszerek elől. Azonban megértettem, hogy a Matrix Dropsok ezzel ellentétesen működnek. Felhívják a vírusokat felismerő ”kapuőrök” figyelmét a DNS reprodukciót megelőzően, amik detektálják és bojkottálják a vírusok DNS-be való beépülését. Ezek a titokzatos és misztikus Matrix Drops drágakő információk megváltoztatták az addigi felfogásomat. Életformámmá vált a Matrix Protokoll!
 
Végül még egy ráadás a tapasztalataimból:
Zsolt számtalan alkalommal nyugtatott, bíztatott. Nagyon elszánt voltam, mégis megtapasztaltam, hogy a kórházból kilépve, a diagnózistól végtelen zaklatottá válik az ember. A gyógyuláshoz pedig nélkülözhetetlen a lelki béke! Úgy vélem, ez az egyik legfőbb körülmény szükséges ahhoz, hogy elkezdődhessen az öngyógyulási, felépülési folyamat. A lelki egyensúlyom fenntartására szintén Matrix Dropszokat alkalmaztam.
 
Köszönet Kovács-Magyar Andrásnak és feleségének Kovács-Magyar Ildikónak az elmúlt évtizedek áldozatos kutatásaiért, munkájáért. A modern világunkban van a technikai fejlettség mellett számunkra egy olyan lehetőség is, ami bennünket segít a fejlődésben előre jutni és probléma esetén újjászületni. Személyes megtapasztalásom szerint a Matrix Drops név alatt kibontakozó lehetőség páratlan az emberiség számára.
Szívből javaslom mindenkinek, gyógyulni vágyóknak és az egészségüket megőrizni szándékozóknak egyaránt: éljünk a Matrix Drops Protokoll által kínált lehetőségekkel!
 
Dr. M. Szilvia
Szilvia támogatója, segítője, Akóts Zsolt elérhetősége: akots.zsolt@gmail.com
 
Mellékletek:
Dr. M. Szilvia orvosi leletei időrendben:

2018. december
2018. december
 

Zárójelentés 2019. február

2019. február