G. László ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 132

Összesen: 12241 pont

G. László

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 3354 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 8887 pont (891 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 12241 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Dr. Pálus Attila

  • Porckorongsérv - discus hernia
  • Gerincbetegségek - morbus vertebrae
  • Derékfájás - lumbago
  • Hátfájás - dorsalgia
  • Csigolyaelmozdulás - dislocatio vertebrae
  • Nyakfájás - cervicalgia

Magamról

*
2005-ben eltörött 2 nyakcsigolyám, a derekamban 3 sérvem volt. Kaptam még egy agyvérzést is. Másfél – két éven át jártam az orvosokat. Különféle típusú gyógyszeres terápiát kaptam. Sajnos az egészségügyi állapotom nem javult, nem stabilizálódott. Hol jobban, hol rosszabbul éreztem magam.
 
Felkerestem Dr. Pálus Attilát, a segítségét kértem.
Az elsõ kezelés után már érezhetõ volt a javulás. A második kezelés után már életminõségi javuláson mentem keresztül. Nem kellett odafigyelnem arra, hogy hogyan lépjek. Korábban mindig a fal mellett közlekedtem, mert többször összeestem, amikor becsípõdött egy idegszál a derekamban. A férfiasságom sem igazán jól mûködött, ráment két párkapcsolatom. Folyamatosan feszült, ideges voltam. Rettenetes fejfájással és alvászavarral küszködtem. Pszichiátriai gyógyszereket írtak fel. Éjszakánként sokszor nem aludtam, ébren voltam.
 
Most tudok járni, nem fáj a fejem, néha fáj, de tompán, rövid idõ alatt elmúlik. Nincsenek emlékezet-kiseséseim, jól mozog minden testrészem. A életfelfogásom teljesen megváltozott, más színben látom a világot, van jövõképem. Már nem rettegek a tolókocsitól.