Solymosi Dóra ( Gyógyítók )

Jelenlegi helyezés: 11

Összesen: 61025 pont

Solymosi Dóra

Értékelje a Gyógyítót: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 8147 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 52878 pont (5310 db szavazat)

Gyógyultak / betegek:

 0 pont (0 fő)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 61025 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+betegek+videó pontok)

Gyógyultak / betegség

Magamról

Módszereink lényege:

Az orvosi diagnózisok és terápiák mellett, felhívjuk a betegek figyelmét arra, hogy az egészség megőrzése, visszaállítása saját felelősségünk is egyben. Mindannyiunk kezében hatalmas gyógyító erő rejlik, ami alapvetően a változásra való hajlandóságukon múlik. Változtathat érzelmeinek és energiáinak uralása érdekében: táplálkozásán, esetleg rossz fekhelyén, gondolkodásán, kapcsolatain vagy akár eszmevilágán. A fentiekhez készséggel adunk iránymutatást és segítséget, reflexológia és masszázs módszereinkkel.

 

Az egészség a legnagyobb kincsünk. Két gyermekünk születése óta - közel 15 éve - kezdtem el mélyebben az egészséges életmóddal és étkezéssel foglalkozni, amit azóta is szenvedélyesen teszek.

 

Szerettem volna gyermekeinket "helyesen" elindítani az életben. Tudatosan kezdtem figyelni, hogy minél tisztább élelmiszereket, ételeket adjak nekik az anyatejes táplálás után és nyilvánvalóvá vált, hogy betegségeink kezelésénél is a természetes utat választom. Ekkor az Egyesült Államokban éltünk családommal, ahol édesapám és az internet segítségével megismerhettem Kovács-Magyar Andrást és rajta keresztül a természetes gyógymódokat (energiák, reflexológia, KMA masszázs), a magyarok igaz történetét és egy új szellemi látásmódot.

 

2006-ban úgy határoztunk hazaköltözünk, bár így utólag visszagondolva ekkor még számunkra sem volt teljesen világos, hogy miért. Ma már tudom, hogy tanulni jöttünk haza, mert e tudás nélkül nem találnánk helyünket a világban és ha lehet így mondani, ez az életünk is csak egy lett volna a sok közül. Még abban az évben elkezdtem az Öntudatra Ébredés Iskoláját járni, amit azóta is folytatok, hiszen mindig újabb és újabb tanítást oszt meg velünk Kovács-Magyar András, amelyet azonnal beépíthetek mindennapjaimba. Köszönöm a Tudatnak, hogy gyermekeim is hallhatják András tanításait.

 

Az ő személyében és az általa létrehozott közösségben sokkal nagyobb kincsre leltem, mint amit eredetileg keresni kezdtem. Megismerhettem a kvantumfizikát és a láthatatlan, de mégis minket körülvevő testeinket (energia, érzelem, gondolat, kapcsolat, lélek és szellem), amelyek ma már mérhetők Kovács-Magyar András és Kovács-Magyar Ildikó találmányával, a Matrix Drops Computerrel. Köszönöm nekik, hogy elérhetővé tették mindannyiunk számára ezt a computert és a cseppeket, amelyek magam és embertársaim változását, ezáltal boldogságát szolgálják, mert „Boldog ember csak egészséges ember lehet.”

 

Az egészséges, boldog élethez hozzátartozik a folyamatos tanulás, változás és fejlődés.

 

A Matrix Drops Computer képes a minket körülvevő dimenziókat, illetve az azokban történt elakadásokat feltárni és erről egy lélektérképet készíteni, amellyel felismerhetővé válnak gyengeségeink, így szolgálva szellemi fejlődésünket.

 

„Azért születtünk a földre, hogy tudatosodjunk és tapasztalatokat szerezzünk, tökéletesedjünk.”

 

Én és egész családom ennek a módszernek és a Matrix Drops Computernek köszönheti egészségét. Számtalan csoda bizonyítja a módszer működését családunkon belül is. Például nekem közel 40 éves vashiányos vérszegénység szűnt meg a megfelelő Matrix Drops cseppek szedése után, amit laboratóriumi eredmények is igazolnak. Nagyobbik kislányomnál egy kerékpár baleset utáni féloldali súlyos arcsérülést sikerült Matrix Drops információkkal helyre hozni, annyira, hogy az esését követően 1 héttel már senki nem tudta megmondani, hogy balesetet szenvedett.

 

Férjemnek pedig egy boreliával fertőzött kullancs csípésének következményeit (ízületi- és bőrpanaszok) tudtuk teljesen felszámolni Matrix Dropsokkal. Mi mindennap a Matrix Drops Protokoll szerint élünk, vagyis földsugárzás-mentes helyen fekszünk, helyesen táplálkozunk, Matrix Drops-okat használunk és megteszünk mindent annak érdekében, hogy harmóniánkat és ez által egészségünket megőrizzük, a problémákat megelőzzük. Hatalmas lelki békét ad, hogy minden bajra van megoldás. Itthon tartunk egy Matrix Drops készletet, arra az esetre, ha hirtelen valaki náthás lesz, feje fáj, hasa fáj, elesik, azonnal tudjunk segíteni.

 

Természetesen kiskertünket is vegyszermentesen, kizárólag Matrix Dropsokkal permetezzük, ami segít nyomelemek hasznosításában rovarok, kártevők és meztelen csigák távoltartásában. Cserébe növényeink egészséggel, üdeséggel és fantasztikus terméshozammal ajándékoznak meg bennünket.

 

Ma már Matrix Drops Computer-es méréssel magyar, angol és német nyelven is, talpreflexológiával, energia kezeléssel és frissítő- tisztítómasszázzsal segítem a gyógyulás útján indulókat, valamint azokat, akik megelőzni szeretnék a nem kívánt problémák kialakulását. Ezek a kezelések lehetővé teszik a felismerést, amely változáshoz vezethet és ezen keresztül a gyógyuláshoz.

 

Szívesen adok segítséget mindenki részére, különös figyelemmel a gyermekes családokra, mik azok a Matrix Drops információk, amik jó ha otthon is elérhetőek, a lelki egyensúly minél előbbi visszaállítása érdekében.

Mert "Az idő nem eljön, hanem elmegy!" Ma mindig dönthetek úgy, hogy változom és változtatok...

 

Szeretettel várom a változtatásra kész embereket!

 

 

Flora_lanyunk_gyogyulasa_Matrix-Dropsok-segitsegevel
Flóra lányunk gyógyulása Matrix Dropsok segítségével


Solymosi_Imre_kullacs_csipesenek_gyogyulasa
Férjem Lyme borreliosis  fertőzésének (kullancs csípés) gyógyulása

Anna_es_a_menekulo_csigak
Anna lányunk a mezőgazdasági Matrix Dropsok hatására menekülő csigákkal.
Így maradt meg a földieper termésünk.